F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Од лондонсково дерби најмногу очекувам.Најжестоко ми звучи:)
Сепак зафатен сум и нема да можам да го гледам.Се надевам некој саботен натпревар ќе изгледам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Kaj некои кабловски оператори се јавува тој проблем , незнам зашто , кај мене е супер , кај другар ги има истите проблеми со звукот . :toe:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Да и кај мене звукот нешто не е во ред. Какво коло е пред нас, да незнаеш што попрво да гледаш ама јас најмногу очекувам од Ливероул мислам дека ке е тоа занимлив натпревар:vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
А шо има врска темава со Супер Купот ?

В

Вори

Гостин
Може де,се случува од нервоза.Не викам не патетично беше и кога Дрогба му ја бапна на Видич,ама ова е поново поточно од вчера:helou:

F

fantomX

Гостин
Даворе, то нема врска со тамава, не отворајте сеа „стари“ рани...

Да ги искоментирам утакмиците...

Евертон - Портсмут
Евертон почна со победа и пораз, половично. Портсмут со два порази ама играше со Челзи и Јунајтед. Портсмут сигурно че сака прва победа, а Евертон, со новие засилувања, нова победа. Интересен и неизвесен меч, на кој мислам дека че има доста голој.

Арсенал - Њукасл
Њукасл добро почна, Арсенал пак изгуби од Фулам минатото коло. Арсенал зато одма че игра на победа, а и Њукасл че покажи заби. Мислам победа на Арсенал, ама со голем отпор од страна на Њукасл.

Челзи - Тотенхем
Лондонско дерби. Челзи не можи да смета на Балак, Микел, а Есиен можи да заигра ама не е доопоравен и не би покажал максимум. Значи, дупка во средината на Челзи, исто како со Виган. Тотенхем пак, по толку засилувања нанижа два порази и сигурно че сака прва победа или барем бод. Зато, мислам тешко и неизвесно лондонско дерби.

Астон Вила - Ливерпул
Како тргнал Ливерпул, или мислам лесен нивни пораз од 2-0, или Ливерпул че се спаси ко лани со Вила, и годинава на сите утакмици досега.

:tv:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
челзи - тотенхем

очекувам натпреваров да биде полн со голови
тотенхем донесе многу засилувања но сеуште не се уиграни
од друга страна, челзи ја има предноста на домашен терен, каде што нема пораз уште од времето на мурињо.
во средината би можеле да играат лампард, есиен и деко, така да нема причина за загриженост.

В

Вори

Гостин
Arsenal v Sheff Utd
Brighton or Man City v Derby
Burnley v Fulham
Portsmouth v Chelsea
Blackburn v Everton
Rotherham v Southampton
Swansea v Cardiff
Ipswich v Wigan
Stoke v Reading
Leeds v Hartlepool
Watford v West Ham
Man Utd v Middlesbrough
Liverpool v Crewe
Aston Villa v QPR
Sunderland v Northampton
Newcastle v Tottenham

Еве ги двојките во Карлинг купот,иначе ждребот беше одржан денеска!!
Најинтересни натпревари се Портсмут-Челси и Њукасл-Тотенхем!!!

F

fantomX

Гостин
челзи - тотенхем

очекувам натпреваров да биде полн со голови
тотенхем донесе многу засилувања но сеуште не се уиграни
од друга страна, челзи ја има предноста на домашен терен, каде што нема пораз уште од времето на мурињо.
во средината би можеле да играат лампард, есиен и деко, така да нема причина за загриженост.
Малуда---Анелка---Џо Кол

Лампард----??????----Деко

Веројатно Есиен, ама и тој е неизвесен. Че видиме како че биди.

В

Вори

Гостин
Малуда---Анелка---Џо Кол

Лампард----??????----Деко

Веројатно Есиен, ама и тој е неизвесен. Че видиме како че биди.
Ако играме со крила по бочните позиции,ќе биде супер исто како и минатата сезона,ако не.......Сколари нека му ја мисли!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Jose Mourinho vrijeđa Premier ligu
Jose Mourinho proveo je tri uspješne godine na klupi Chelseaja, a sada tvrdi da je Serie A jače prvenstvo od Premier lige. Mourinho voli puniti naslovnice, pa ovaj potez treba gledati kroz takve naočale...

- Englezi tvrde da je Serie A liga za umirovljenike? Znate što ja mislim? Mislim da će mi Talijani ponuditi odgovor. No, želite li da stanem na stranu Talijana, to ću u ovom slučaju napraviti - kazao je Mourinho.

- Nije problem odgovoriti Englezima. Samo malo pogledajte kakav se tamo nogomet igra i sve ćete vidjeti - dodao je.

извор

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Jose Mourinho vrijeđa Premier ligu
Jose Mourinho proveo je tri uspješne godine na klupi Chelseaja, a sada tvrdi da je Serie A jače prvenstvo od Premier lige. Mourinho voli puniti naslovnice, pa ovaj potez treba gledati kroz takve naočale...

- Englezi tvrde da je Serie A liga za umirovljenike? Znate što ja mislim? Mislim da će mi Talijani ponuditi odgovor. No, želite li da stanem na stranu Talijana, to ću u ovom slučaju napraviti - kazao je Mourinho.

- Nije problem odgovoriti Englezima. Samo malo pogledajte kakav se tamo nogomet igra i sve ćete vidjeti - dodao je.

извор
Си кажува свој став , не гледам некаде навреда , али медиумиве уживаат да ги превртуваат изјавите, всушност , англиски новинар прв излезе во јавноста критикувајки го Италијанскиот Фудбал , несвесен дека таквата политика на Премиер Лигата ја уништи играта на национално ниво на Англија , на крај краева и тренер на репрезентацијата им е Италијанец :toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom