F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволно сум изреволтиран од вакви глупави постови и тоа од мои колеги и затоа мора да пишам!!!
1. Фабрегас и Роналдо не играат на иста позиција,затоа апсурдно е да ги споредуваш!!!
2. Фабрегас е бог во Арсенал, Роналдо бог во Манчестер!!!
3. Фабрегас и Фламини не им дадоа на Пирло,Гатузо и Амбросини да дишат и тоа на САН СИРО, нешто што лани не им успеа на Керик и Сколс!!!
4.Ако малце се разбираш од фудбал ке признаеш дека Фабрегаз е играчиште и со само 20 години има искуство за 30 годишен играч!! Има играно во финале на ЛШ, против најјаките екипи има маестрално изиграно!! Ја знам за мене дека би плачел од радост ако Фабрегас игра за Манчестер. Замисли екипа со Фабрегас во средниот ред Андерсон, Роналдо и Нани :vozbud::vozbud::vozbud:!!!
5. Лани Фабрегас му ја зеде топката на Роналдо на Олд Трафорд и од тааа акција постигнаа гол и ни го нанесоа единствениот пораз сезоната на домашен терен!
И затоа не се спуштајте на ниво на глупи навивачи затоа што не личи на навивачи на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!!

Сакајте го фудбалот не само вашата екипа!!! :smir:

prvoto boldirano vo crveno:
se slozuvam deka igraat vo razlicni pozicii i deka e tesko da se sporedat.fabregas e playmaker vo arsenal i negova rabota e da ja vodi igrata na timot,da asistira....ronaldo iako igra vo desnata krilna pozicija asistira i dava golovi(35 golovi vo 35 mecevi).
vtoroto boldirano vo zeleno:
tocno e deka fabregaz e bog vo arsenal,ronaldo bog na man u ama ronaldo e bog na fudbalot vo momentov.
tretoto boldirano vo sino:
pravis sporedba na mec koj se igral tocno pred 1 godina i mec koj se igrase pred 1 mesec.ima razlika vo timot na milan koj igrase lani i timot na milan koj igrase godinava.starost,zamor(klucni edinki na koj milan padna godinava pred arsenal).za razlika od lani koga kaka bese vo superiorna forma koj godinava poleka mu opaga(ne gi osporuvam negovite kvaliteti).zasto lani (kako sto pravis sporedba) fabregas i flamini ne mozea da gi zaprat na cocu i simmons(igraci na psv od koj odpadna arsenal lani vo 1\8 finale).
cetvrtoto boldirano vo crno:
totalno se slozuvam.ima 20 godini ama vo tie 20 godini ima igrano dovolno mecevi i ima nabieno dovolno iskustvo.
petoto boldirano vo zolto:):
koga mu ja zedoa topkata na ronaldo prethodno imase prekrsok nad nego koj sudijata ne go primeti i zatoa po negovata izgubena topka padna golot na arsenal.i edno info (ne znam samo kako navivac na Man U ne znaes kolku porazi imase lani na domasen teren) porazot od arsenal ne ni bese edinstven.

i edno P.S na tvojot post pogore:
ako navivas so srce za Man U ce go podrzuvas vo dobro i vo zlo.ako ne....pozzz

Статус кво на врвот. Тројката Јунајтед, Челзи и Арсенал продолжува да се брка , со тоа што Ман. Јунајтед се во најповолна позиција.

уште 6 кола и титулата пристигнува на ОТ. :vozbud: :vozbud: :vozbud:
леле како ќе славам тогаш.

Манчестер побрзо ја заврши работата вчера но и Челзи денеска се чуваа за натпреварите што следуваат во ЛШ! Најтешко ќе им е на Афронал кои максимално се истрошија и очекувам среда да потфрлат против Ливерпул!

ај сега да видиме дали се опоравија пациентите од поразот.
мислам дека ќе победат со евертон и ќе одат во ЛШ.

Манчестер побрзо ја заврши работата вчера но и Челзи денеска се чуваа за натпреварите што следуваат во ЛШ! Најтешко ќе им е на Афронал кои максимално се истрошија и очекувам среда да потфрлат против Ливерпул!
Младата крв не се троши толку лесно!
Кажи ми еден фудбалер кој се истроши премногу вчера.

Младата крв не се троши толку лесно!
Кажи ми еден фудбалер кој се истроши премногу вчера.
Сите се истрошија, веќе 7 кола се на полнач ама до кога?

prvoto boldirano vo crveno:
se slozuvam deka igraat vo razlicni pozicii i deka e tesko da se sporedat.fabregas e playmaker vo arsenal i negova rabota e da ja vodi igrata na timot,da asistira....ronaldo iako igra vo desnata krilna pozicija asistira i dava golovi(35 golovi vo 35 mecevi).
vtoroto boldirano vo zeleno:
tocno e deka fabregaz e bog vo arsenal,ronaldo bog na man u ama ronaldo e bog na fudbalot vo momentov.
tretoto boldirano vo sino:
pravis sporedba na mec koj se igral tocno pred 1 godina i mec koj se igrase pred 1 mesec.ima razlika vo timot na milan koj igrase lani i timot na milan koj igrase godinava.starost,zamor(klucni edinki na koj milan padna godinava pred arsenal).za razlika od lani koga kaka bese vo superiorna forma koj godinava poleka mu opaga(ne gi osporuvam negovite kvaliteti).zasto lani (kako sto pravis sporedba) fabregas i flamini ne mozea da gi zaprat na cocu i simmons(igraci na psv od koj odpadna arsenal lani vo 1\8 finale).
cetvrtoto boldirano vo crno:
totalno se slozuvam.ima 20 godini ama vo tie 20 godini ima igrano dovolno mecevi i ima nabieno dovolno iskustvo.
petoto boldirano vo zolto:):
koga mu ja zedoa topkata na ronaldo prethodno imase prekrsok nad nego koj sudijata ne go primeti i zatoa po negovata izgubena topka padna golot na arsenal.i edno info (ne znam samo kako navivac na Man U ne znaes kolku porazi imase lani na domasen teren) porazot od arsenal ne ni bese edinstven.

i edno P.S na tvojot post pogore:
ako navivas so srce za Man U ce go podrzuvas vo dobro i vo zlo.ako ne....pozzz
Не ми се веруе дека се инатам со навивач на Манчестер но како и да е!!!
Си чул ли за изреката- Формата е привремена, класата е ПЕРМАНЕНТНА!!!
Немој да ми кажеш дека Милан во серија А е исто со тој Милан во ЛШ, оти веќе нема да коментирам со тебе за фудбал!!!
Второ-Немој да сумљаш во моите навивачки аспирации кон Манчестер оти ја кога навивав за нив, ти водата ја викаше џа, а лебот бу!!! Така да разјаснивме!!
Трето- ако го рачунаш поразот од Вест Хем дома за пораз треба да си ретардиран!!!
Четврто-Ти се сложи во се со кажав за Фабрегас( дека е јак бла бла бла) а погоре ти читам постови каде се бламираш!!!
Петто- Немаше никаков прекршок над Роналдо беше чисто одземена топка и во тој натпревар бев бесен на Роналдо оти ги праеше дриблинзите за мали деца да станат од столот во опазна позиција на теренот( 20 метри пред Ван дер Сар)
Ете така! Разјаснивме сеа!! Поздрав

Сите се истрошија, веќе 7 кола се на полнач ама до кога?
Последните натпревари не беше до кондицијата,туку до повредите и слабата игра на некои поединци како Хлеб и Адебајор.

Не ми се веруе дека се инатам со навивач на Манчестер но како и да е!!!
Си чул ли за изреката- Формата е привремена, класата е ПЕРМАНЕНТНА!!!
Немој да ми кажеш дека Милан во серија А е исто со тој Милан во ЛШ, оти веќе нема да коментирам со тебе за фудбал!!!
Второ-Немој да сумљаш во моите навивачки аспирации кон Манчестер оти ја кога навивав за нив, ти водата ја викаше џа, а лебот бу!!! Така да разјаснивме!!
Трето- ако го рачунаш поразот од Вест Хем дома за пораз треба да си ретардиран!!!
Четврто-Ти се сложи во се со кажав за Фабрегас( дека е јак бла бла бла) а погоре ти читам постови каде се бламираш!!!
Петто- Немаше никаков прекршок над Роналдо беше чисто одземена топка и во тој натпревар бев бесен на Роналдо оти ги праеше дриблинзите за мали деца да станат од столот во опазна позиција на теренот( 20 метри пред Ван дер Сар)
Ете така! Разјаснивме сеа!! Поздрав

ocekuvav vakov odgovor od tebe zasto vo poslednive nekolku denovi stalno pisuvas postovi protiv mene i drugite pomladi navivaci i ne sakam da se raspravam so tebe za gluposti,nitu tebe ne mozam da te ubedam toa sto go mislam nitu mene mozes da me ubedis toa sto go mislis taka da...

ocekuvav vakov odgovor od tebe zasto vo poslednive nekolku denovi stalno pisuvas postovi protiv mene i drugite pomladi navivaci i ne sakam da se raspravam so tebe za gluposti,nitu tebe ne mozam da te ubedam toa sto go mislam nitu mene mozes da me ubedis toa sto go mislis taka da...
Неам ништо против тебе, напротив!!! Гледај на мене како постар брат кој те учи на грешките што он ги правел како мал!! :smir:
Како и да е! Ја сум во право и ти тоа го знаеш длабоко во себе!!! Поздрав

Неам ништо против тебе, напротив!!! Гледај на мене како постар брат кој те учи на грешките што он ги правел како мал!! :smir:
Како и да е! Ја сум во право и ти тоа го знаеш длабоко во себе!!! Поздрав

ok kako pomal ti si izvinvam za ispadot od pree i so cel deka od tebe ce naucam nesto od tebe kako pogolem.:smir: pozz

убо пишал Фантом У, мене ми беше криво ко ќе прочитаф кај шо ги кудат Гигс и Сколс, а то се вистинските легенди на МанУ

И незнам шо кревате паники, и Фабрегас и Роналдо имат изиграно по една сезона две максимум (на ниво мислам), има уште да јадат леб за можи да се вели дека се легенди на тимојте. Имаат шанса да станат, но ако ја покажат оваа игра уште 5-6 сеозни по ред.

И една минорна забелешка, уште го немам видено Роналдо да одигра екстра во голем меч како шо имаат одиграно Гигс и Сколс

А за титулата, јас уште не се предавам, памтам пред некоја сезона шо ни напрај Лидс дома, во последно коло :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom