F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој ќе се нафати на кладба дека Арсенал следната сезона во Премиер лигата ќе заврши пред Манчестер Јунајтед?

Ако загубам ќе се сликам во дрес од Манчестер Јунајтед и сликите ќе ги аплоудирам на темава и во својот албум, ако изгубите вие ќе се сликате во дрес од Арсенал и сликите ќе ги аплоудирате на темава и во својот албум.
Ајде манчестерци, ве чекам. :zlo:

Aјде еве ме.
Го прифаќам облогот. :helou:

Руни дава над 20 голови...Ако има некој да се клади со мене нека ми пише на профил...

Се кладиме во аватар и видео на профил...Изгубникот ќе носи аватар и видео на профил по избор на победникот...:vozbud:
Прифатено.
Ако сака некој на потпис да направиме опклада?=)

Wow. :vozbud:

Кој се нафаќа на кладба дека Арсенал следната сезона ќе заврши пред Ливерпул?
Ако нема такви... Кој се нафаќа на кладба дека Арсенал ќе заврши пред Челзи??

Ако изгубам, се сликам со дресот на Ливерпул/Челзи. Ако изгубите, се сликате со дрес на Арсенал и ја аплоадирате тука. Бива?

Јас прифаќам кладба,дека Челси ќе заврши пред Арсенал.Ако Арсенал заврши пред Челси се сликам со дрес нивни и аплоудирам слика овде.Може?

до Фантом

Ако Руни дае над 20 голови во ПЛ,аватарот на
LoGiX
и видеото на неговиот профил ќе се по мој ибор..

Ако Руни дае под 20 голови(или точно 20) во ПЛ,мојот аватар и видеото на мојот профил ќе се по избор на LoGiX ....

Со среќа на сите во кладбите
:helou:

Манчестер Јунајтед ќе заврши пред Ливерпул.
Кој изгуби носи аватар и потпис по желба на победникот се до почетокот на новата сезона.

нема такви а?

Прифаќам, договорено.

Кој сака со мене кладба,ДЕКА ЧЕЛЗИ ЌЕ ОСВОИ ПЛ ???

Кој сака со мене кладба,ДЕКА ЧЕЛЗИ ЌЕ ОСВОИ ПЛ ???
Јас. Ако освои Челзи ПЛ јас ќе носам аватар и потпис по твоја желба се до почетокот на новата сезона во ПЛ, ако Манчестер Јунајтед освои ПЛ, ондак ти ќе носиш аватар и потпис по моја желба до почетокот на новата сезона.

Јас. Ако освои Челзи ПЛ јас ќе носам аватар и потпис по твоја желба се до почетокот на новата сезона во ПЛ, ако Манчестер Јунајтед освои ПЛ, ондак ти ќе носиш аватар и потпис по моја желба до почетокот на новата сезона.

Важи !!!:zlo:

Koj сака облог дека Манчестер ќе постигне повеќе голови од Ливерпул оваа сезона!
Ако даде повеќе голови јунајтед, тој што ќе загуби да носи потпис и аватар по мој избор до почеток на следна сезона и обратно.
Заинтересирани?

Кој сака со мене да се клади дека Бирмингем наредната сезона ќе опстане во ПЛ?

Кој сака со мене кладба дека Шварцеро повторно ќе биде најдобар голман во ПЛ? :pipi:

Може некој ќе прифати.
Ме изнасмеа ама ај
Е што бе да не се велесила па да неможат да испаднат.Лани да кажеше некој пред почетокот на првенството дека Њукасл ќе испадне немаше ли да му се смееш?

Е што бе да не се велесила па да неможат да испаднат.Лани да кажеше некој пред почетокот на првенството дека Њукасл ќе испадне немаше ли да му се смееш?
Многу е јака силна екипата на Бирмингем што не ми се верува пак да се врати во 2-ра лига но ако има некој заинтересиран за оваа кладба на Барселонац нека прифати ќе биде најдобра до сега на форумов.ПОЗДРАВ.
Поздрав и за Њукасл хахахахахха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom