F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
МУ ќе му ја пушти утакмицата на Хул, имаат добри односи со нив плус и имаат неколку нивни играчи позајмени во Хул. Исто како пред две години кога му ја пуштија на Вест Хем за да го добијат од нив Карлос Тевес. Така да најверојатно е дека Мидлсборо и Њукасл да испаднат. Можно е во Чемпионшип да се најде и Сандерленд, а Њукасл да опстане.

Има многу математика кој ќе остане а кој ќе испадне .. Ќе видиме на крајот..

Точно дека на крајот ќе видиме,но мене нешто ми кажува дека Мидлсброу и Сандерленд ќе отпаднат..:toe:

Абе што сте се уплашиле од Евертон 100% сум сигурен дека ќе ги победите..
Можеби со втор состав треба да се игра? :toe:

Шампионот на Англија Манчестер Јунајтед може да биде санкциониран од фудбалската федерација на Островот ако се појави со резервен тим на дуелот со Хал во последното коло.
Според правилникот за натпревари во Премиер лигата, екипите на секој натпревар мора да настапуваат во најсилниот состав.
„Ние знаеме дека тоа може да се случи на овој натпревар но и на останатите. Затоа ќе имаме посебни контролори на средбите во последното коло и потоа ќе ги разгледаме нивните извештаи“, потенцираат дел од челниците на англискиот фудбал.
Потегот на Сер Алекс Фергусон за дуелот со Хал е очекуван бидејќи Манчестер Јунајтед в среда на 27. мај ќе го одигра големото финале со Барселона во Лигата на шампионите.
Шкотланѓанецот најави дека ќе ги одмори клучните фудбалери.
Не верувам. Можеби не смее да излезе со младинците (до 18 години), ама со Флечер, Велбек, Рафаел, Кушчак....не знам зошто не би можело.

Кај бе Сандерленд ќе отпадне?
Њукасл цела сезона дали 1 победа имат у гости, баш сега кај Астон Вила ќе победат.
Не ми се верува да останат Њукасл во Премиер Лигата, а и не сакам... друг кој ќе ја напушти Премиер Лигата е Мидлзбро, ептен незгоден тим за Јунајтед, па така и него го нејќам :)

Мислам дека Сандерленд нема да отпадне :toe:

Кај бе Сандерленд ќе отпадне?
Њукасл цела сезона дали 1 победа имат у гости, баш сега кај Астон Вила ќе победат.
Не ми се верува да останат Њукасл во Премиер Лигата, а и не сакам... друг кој ќе ја напушти Премиер Лигата е Мидлзбро, ептен незгоден тим за Јунајтед, па така и него го нејќам :)
Мислиш Астон Вила нема да му пушти на Њукасл да победат?
Мое мислење Мидлзбро и Хул отпаѓаат заедно со ВБА кој веќе отпадна.

Јас мисалм дека нема да им пушти со оглед на тоа дека со Евертон се во мртва трка за 5-то место.

Ти зошто си толку сигурен дека Хал ќе изгубат?
Манчестер веќе ја освоија титулата, а и се во добри односи со нив.

Њукасл паѓа оваа година. :tv:

Манчестер ќе оди со втор состав а Хул е домаќин ништо не се знае ја мислам дека Хул ќе извлече бод а и да изгуби Њукасал дома не тепаше сега со Фулам не па на гости со Астон Вила која што мора да тепа.Ја сакам да се спаси Мидлзборо но мн е тешко :(

Е ај ако тепат Њукасл и Хал,а Сандерленд изгуби.Ондак Сандерленд паѓа..

Ако манчестер се појави со резервен тим хал би требало да победи али како и да е њукасл немаат право да бараат многу кога губат дома од фулам клучна утакмица и сега сакаат друг да им заврши работа епа касно палиш друже ке те гледаме во втора лига.:toe::jaj:

Апсолутно се сложувам..На Њукасл неможе Јунајтед да им бидат криви,дека сами си го загрозија опстанокот претходниот викенд(иако и судијата ги по*ба малце)..Сепак се надевам нашите младинци ќе се покажат добри и ќе издвојуват победа,иако мислам дека 1:1 ќе зврши..

38 коло во Англија

-Натпревари-

Арсенал - Стоук
Астон Вила - Њукасл
Блекбурн - ВБА
Фулам - Евертон
Хал Сити - Манчестер Јунајтед
Ливерпул - Тотенхем
Манчестер Сити - Болтон
Сандерленд - Челзи
Вест Хем - Мидлесброу
Виган - Портсмут

Сите натпревари се играат утре со почеток во 17 часот.Експлузивно на А1 натпреварот помеѓу екипите на Хал и Манчестер.Погледнете каква ќе биде разврската од последното коло во Англија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom