Ако судевме според првите 3-4 кола, Манчестер Сити ќе беше прв, ама има 38 кола! Не брзај!sto ima da se diskutira tabelata ne se menjava do krajot na 38 kolo 1.Liverpool 2.Arsenal ke vidite a mancester i chelsea ke se borat uefa intertoto
Dobar zaklucok hahahapa liverpool ima 4 kola odigrano i e 1 a mancester city ima 5 a e 3-4 neznam tocno pa zakluci koj e THE BEST LIVERPOOL FC
Ако го споредуваш Ливерпул со Манчестер Сити, џабе праиме муабет. Твојот тим го спушташ на ниво подолу. Поздравpa liverpool ima 4 kola odigrano i e 1 a mancester city ima 5 a e 3-4 neznam tocno pa zakluci koj e THE BEST LIVERPOOL FC
Не ви оди па ај сега на минати натпревари, а? Ама ај нека биди...fantom ja ne te brecnav za community shield pomegju manutd i chelsea,posebno za PENALITE i za duelot pomegju golmanite! Neli Van der sar pojma nemase be! 3 od 3 im fana na chelsea ! a kolku vreme se obiduese da mi dokazes deka VDS pojma nemal i toa samo so edna prosta prijatelska!
Damn i am good!!!
i ja isto ti velev kako kompleten golman deka VDS e poslab od cech ama ti pocna da se zanesuvas mi ostavas linkovi od prijatelskata pa hilario bil podobar od VDS i tn!samo go pisav voa za da go pobijam tvoeto "strucno" mislenje!inace reina ne e podobar od VDS ne pa dzejms!posle cech van der sar e najdobar golman vo anglija!Не ви оди па ај сега на минати натпревари, а? Ама ај нека биди...
Секоја чест за одбранетиот пенал на Лампард, а за Филипс и Пизаро, не знам, дрва се за пенали. Имаше концентрација и среќа, ги фати пеналите. А као голман комплетен, не може да се споредува со барем уште 6-7 голмани во Англија: Чех, светлосни години пред ВДС; Реина, исто така; Џејмс, тука се некаде,ама поарен е Џејмс, итн, итн,итн... Тое е, друг коментар и да сакаш немам