F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
арсенал и јунајтед не са у игра одамна
челзи покажаа многу слабости денеска па останува ливерпул

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Може оваа година нема титула,али за следните:) Aston Villa...бар лига шампиони:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Засега Ливерпул се пресилни, газат! И Арсенал газат, ама тешко дека ќе успеат до крајот на сезоната со ова темпо. Челзи воопшто не се во форма, ова не го викам заради вчерашниот пораз, туку поради играта што ја прикажуваат цела сезона. Многу несигурно играат. Манчестер Јунајтед почнаа доста лошо, не се во најдобра форма, и заостануваат на табелата.

T

tino097

Гостин
Со кое темпо од првото полувреме или второто ?
бидејќи во второто играа со чоек помалце, и пак креираа шанси додека во првото поставеноста беше толку добра а и играчите играа доволно добро да не се трошат многу а и пак да ја имаат контролоата над топката :)

а и клупата не е тенка, има доста опции иваа година, така да нема многу лесно да се откажат од борбата за титула.

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
pa liverpool ima 4 kola odigrano i e 1 a mancester city ima 5 a e 3-4 neznam tocno pa zakluci koj e THE BEST LIVERPOOL FC

G

Gray Foxx

Гостин
fantom ja ne te brecnav za community shield pomegju manutd i chelsea,posebno za PENALITE i za duelot pomegju golmanite! Neli Van der sar pojma nemase be! 3 od 3 im fana na chelsea :vozbud::vozbud:! a kolku vreme se obiduese da mi dokazes deka VDS pojma nemal i toa samo so edna prosta prijatelska!
Damn i am good!!!

F

fantomX

Гостин
fantom ja ne te brecnav za community shield pomegju manutd i chelsea,posebno za PENALITE i za duelot pomegju golmanite! Neli Van der sar pojma nemase be! 3 od 3 im fana na chelsea :vozbud::vozbud:! a kolku vreme se obiduese da mi dokazes deka VDS pojma nemal i toa samo so edna prosta prijatelska!
Damn i am good!!!
Не ви оди па ај сега на минати натпревари, а?:) Ама ај нека биди...
Секоја чест за одбранетиот пенал на Лампард, а за Филипс и Пизаро, не знам, дрва се за пенали. Имаше концентрација и среќа, ги фати пеналите. А као голман комплетен, не може да се споредува со барем уште 6-7 голмани во Англија: Чех, светлосни години пред ВДС; Реина, исто така; Џејмс, тука се некаде,ама поарен е Џејмс, итн, итн,итн... Тое е, друг коментар и да сакаш немам

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Иако сум за Челзи не знам зошто нешто ми вели дека Ливерпул е шампионот на Англија оваа година.Сега не можам да предвидувам точно се уште е почеток на сезона можеби ги прати почетничка среќа можеби не,но ќе видиме.

G

Gray Foxx

Гостин
Не ви оди па ај сега на минати натпревари, а?:) Ама ај нека биди...
Секоја чест за одбранетиот пенал на Лампард, а за Филипс и Пизаро, не знам, дрва се за пенали. Имаше концентрација и среќа, ги фати пеналите. А као голман комплетен, не може да се споредува со барем уште 6-7 голмани во Англија: Чех, светлосни години пред ВДС; Реина, исто така; Џејмс, тука се некаде,ама поарен е Џејмс, итн, итн,итн... Тое е, друг коментар и да сакаш немам
i ja isto ti velev kako kompleten golman deka VDS e poslab od cech ama ti pocna da se zanesuvas mi ostavas linkovi od prijatelskata pa hilario bil podobar od VDS i tn!samo go pisav voa za da go pobijam tvoeto "strucno" mislenje!inace reina ne e podobar od VDS ne pa dzejms!posle cech van der sar e najdobar golman vo anglija!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
1.Ливерпул
2.Манчестер
3.Челзи
4.Арсенал
5.Евертон

според мене :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
фала богу манчестер победи два пати по ред и влегува во форма(иако победите беа со по 1-0)ама мене најмногу ме плаши Ливерпул
но да се надеваме дека Манчестер ќе ја одбрани титулата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom