Ezel

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Ќамил РИП! :place:
Али остана пријател до крај! Ама изглеа ќе остани жив....
Ме трогна случката :confused:
Акцијата беше :drk:

Ептен тажно,зоштоооо Бахар....
Овде би требало да пукаат во Езел,а не во Бахар...

Ептен тажно,зоштоооо Бахар....
Овде би требало да пукаат во Езел,а не во Бахар...
Многу добра глума од страна на Ејшан, Али и Езел во последнава епизода. Сепак мислам дека многу избегаа од идејата, пораката и заклучокот што би требало да ја носи серијава... многу долга ке биде колку што слушнав. Но сепак ке се обидам да ја изгледам до крај :)

Многу добра глума од страна на Ејшан, Али и Езел во последнава епизода. Сепак мислам дека многу избегаа од идејата, пораката и заклучокот што би требало да ја носи серијава... многу долга ке биде колку што слушнав. Но сепак ке се обидам да ја изгледам до крај :)

Пораката беше и самиот оној рече што нарача да се убие Бахар, да им се заладат односите, на тоа што целеше Џенгиз....
Многу добро смислена серија :cuc:

Само што ја изгледав првата сезона од серијава и не знам шо да кажам, холивуд може вода да и носи :vozbud:

Иронија е да се викаш Езел, и да живееш во Германија.

Се беше добро,само крајот некако не ми се допадна на оваа епизода,иначе би рекол највозбудлива епизода,но вака само ќе речам ДОБРА. :cautious:

Аууу во втората сезона ќе има една многу јака епизода со Али, Џенгис и Езел кога се возат во такси, има да се искинете од смеење :icon_lol:

Очекував нешто пооштар да биде овој Кенан Биркан,но... сосем нешто друго да ти бил :pos:

Ај некој нека ми раскаже што се случуваше во последните 5-6 епизоди.. Многу фудбал у пм, ништо не изгледав.. Почнувајќи од претгодната среда, до оваа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom