Ех, да бев супермен... Што?

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Би направила многу добри дела. Светот би бил совршен. Но тоа би било да бев...

Немаше да пеам...нисам ја супермен :pos: ...мала шала би направил доста работи кои не сум можел до тогаш да ги направам

ЈА да бев суперменка ќе направев неколку салам тури по светот и ќе се изнашетав и сето тоа for free и БЕЗ ВИЗА!!!!!!! А секако немаше да заборавам и на добрината па ќе ги сместев сите лоши чичковци зад решетки а сите лоши и неправедни професори ќе ги одлетав од планетава! Башка шо од време на време ќе истурав вреќи бомбони и чоколадца за децата од Етиопија!!!! Ех само да бев. . . .

Dali nekogas ste go videle Supermen da se sekira za jadenje, stan, plata idr ?
E, koga jas prezuvam so mojata plata, znaci deka jas sum SUPERMEN.
Inaku, bi gi zatvoril site politicari vo edna zgrada i ne bi gi pustal dodeka ne mu dadat na narodot plata kolku za normalen zivot, a toa vo denesno vreme iznesuva po okolu 1000 evra po clen.
E, toa bi go napravil Supermen.

Ќе се препотував у тоа хеланките на лето по горештините.
:)

Ех да бев супермен ќе долетав до неа ќе ја земев и ќе ја однесев некаде далеку , да бидеме сами и тако даље . Али не сум така да нема :(

bi ja kidnapiral J LO
ke ja odnesam na HAVAITE i ke se vencam so nea

Ќе го плескав Спајдермен секој ден.
хихихихи

немаше да носам толку геј хеланки...море уопште нема да носам хеланки...и особено не црвени гаќи:)

Замислете да можевте да бидете Супермен,да ја земете вашата Лоис Лејн и да одлетате некаде во облаците... Да можевте да го истребите криминалот во Македонија,па дури и да го спасите светот... Има уште многу работи што можете да ги направите доколку сте Супермен,па ЛУЃЕЕЕ,вие сте најакиот човек на планетава...
Што би направиле?

Ништо.

Да бев супермен ќе си викав „Ех, да не бев супермен“...како и да е, исто е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom