Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo,potrebna mi e karta Skopje-Zurich ...dali nekoj znae kade mozam da najdam takva avionska karta po povolna cena? fala
Еdelweiss air летаат од Скопје до Цирих. Ама скапо е, ете ти кажа Леандра добра опција. :)

Него иако проверив скоро се, за Москва некоја добра варијанта да не има со нискобуџетниве шо ја испуштив?

Најповолоно ти е да леташ до Меминген. Од Mеминген пред врата на аеродром има автобуси директно до Цирих те носат.
Еве ти линк за автобусите:
http://www.allgaeu-airport-express.de/
21 евро мислам дека е до Цирих. И до Меминген ќе си најдеш со визз ефтина карта од Скопје http://wizzair.com/mk-MK/Search

И поефтино нема од ова :)

leandra дели фантастични совети. (y)

Со Wizz Air исто така имаш летови до Базел, во комшии на Цирих е. Но, точно е дека Меминген е најефтината варијанта од трите.

leandra дели фантастични совети. (y)

Со Wizz Air исто така имаш летови до Базел, во комшии на Цирих е. Но, точно е дека Меминген е најефтината варијанта од трите.
Дај попуст сега за Велигден :D

Здраво
дали може некој да ми помогне за најевтина варијанта Скопје (или било кој друг град во близина) - Лисабон ?
Значи небитно колку лета треба да сменам, овие што ги гледам преку софија по 250-60 евра ми се многу скапи.
Се работи за август, така да очекував по спуштени цени, ама ништо од муабетот.

Здраво
дали може некој да ми помогне за најевтина варијанта Скопје (или било кој друг град во близина) - Лисабон ?
Значи небитно колку лета треба да сменам, овие што ги гледам преку софија по 250-60 евра ми се многу скапи.
Јас мислев за мај прашуваш :icon_lol:

Какви се цените Цирих - Скопје или Приштина на 7 март

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас мислев за мај прашуваш :icon_lol:
земи со визеир до милано, имам начекано и за 10 евра карта. после до лисабон ти е уште 70 со изиџет. во август ќе ти пораснат цените

ова ти е во еден правец така да...

Здраво

Не очекувај ниски цени во врвниот месец во годината.

http://forum.kajgana.com/threads/Евтини-авионски-карти.5022/page-23#post-4719492

Зависи до каде, имаш на нет еден куп пребарувачи на поефтини карти, ако имаш смартфон симнија aviasales апликацијата, внеси дестинација и дата и ќе ти даде најефтина варијанта. Најефтино ти е со туркиш, они имаат и попусти за студенти.

Идам да ставам пари на картичка за да купам авионски карти кога глеам банката ја затвараат ја испразнија во еден камион бироа маси столови ја ваков :cautious: сепак мило ми беше за банката пошто вработените кај глупи па и арогантни ( каква комбинација леле ) ги избркаа сите со тек на време никој не влегуваше идам да сменам девизи и ми викат ај бе иди у менувачница а млади што е најтрагично. Уни банка крај :facepalm:

Се враќам дома и каква пиздарија ми се случи не ми се верува... ги мразам edreams
Купувам 2 карти до Париз и веднаш после се обидувам да купам карти од Париз до крајната дестинација и неможе оти веке сум купил карта на таа дата и ме прашува дали сепак сакам да продолжам, идам понатаму и пак истото неќе и неќе а има 3 саати разлика меѓу летовите не се поклопуваат згора на се да биде пиздаријата поголема картата поскапе 50 % у меѓувреме а им пишав на кастамер сервис за проблемот и дека нема да толерирам поскапа карта и да средат проблемот или да ме рефундираат...Заборавив да напоменам дека кога пробав опција мулти за да платам наеднаш ми ги дава истите летови ама 10 пати поскапи, Случајно видов опција со Аир Канада и Луфт Ханза пробувам да внесам податоци ми и ми бара резиденс а таму нема Македонија идам other и ми се појавува неможе со ваква националност контактирај колцентар..:eek::facepalm::sick::mad: Сега претпоставувам нема да ми вратат на мејл овие од edreams и утре ке треба да им вртам да се расправаме.

Мислам колкава е веројатноста за ова да ти се случи?

Здраво

Пред година дена летав за Лисабон и тоа Скопје-Виена-Брисел-Лисабон, а враќање Лисабон-Цирих-Виена-Скопје сето тоа е.240

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom