Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Турција:tapp: дојде крајотт

Феноменална Опи, има шанса за најбољи наш пласман на евровизискиве настапи, не верувам да изненади со топ 5 иако сметам дека заслужува ( непристрасно ова, ипак музика е во прашање ), Шведска победува во Сабота и тоа е тоа, ова песнава ја отепаа од пуштање по радијава, ми се свиѓаше ептен а поим немав дека е евровизски кандидат на швеѓаниве, not bad, браво али уште поголемо браво за Калиопи. (y)

Каков кичерај има на Евровизијава, од Покахонтаси, до Кунг-фу панди и секако, неизбежните „дами на ноќта“ од соседството. Нашава е класа за овие бе. И ова мислење не ми е субјективно, бидејќи ептен ја хејтав Букле кога ја избраа. Сепак, не можам ништо да кажам освен: Браво! Редно време беше да пратиме некој од кој нема да се срамиме.

Елена може да го тужи турков за авторски права.

Барем Турција вадеше добри песни на Евровизија.
Ова не личеше на ништо:facepalm:

srbija,svedska,turcija,ukraina, norveska
ovie 5 10000000000000000000000000% pominuvaat

To Qualify
Macedonia - Yes 1.5
Macedonia - No 2.5

Serbia - Yes 1.002 :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Serbia - No 21. За пет бона = 1050 ден. :rolleyes:

Феноменална Опи, има шанса за најбољи наш пласман на евровизискиве настапи, не верувам да изненади со топ 5 иако сметам дека заслужува ( непристрасно ова, ипак музика е во прашање ), Шведска победува во Сабота и тоа е тоа, ова песнава ја отепаа од пуштање по радијава, ми се свиѓаше ептен а поим немав дека е евровизски кандидат на швеѓаниве, not bad, браво али уште поголемо браво за Калиопи. (y)
No way da bideme izmegju prvite 5. Prvi 20 da :D
Ocekuvam nekoe 12-14 mesto za Kaliopi :)

Ме разочара Туција со настапот... Не дека е наше, ама Калиопи денес најдобро се покажа.

На Естонија ќе им падне таванот врз глава од досада.

секој момент очекувам куљва да речи овај младичот

И идеме сите! КУУУУУУУУУУУУУУУЛА!

Да ти ебам песната глупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom