- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 163
- Поени од реакции
- 55
Немам фаворит годинава. Шведската песна не ми е ништо посебно ама мислам дека или Шведска или Норвешка ќе победат оваа година, ќе има опасна борба меѓу нив.
Жељко ме разочара тотално, очекував нешто подобро од него, па го имав за фаворит и пред да ја извади песната ама ништо сега се разочарав. Иначе годинава влегуваме во финале бидејќи сите балкански земји настапуваат со нас во полуфиналето и ќе има кој да гласа. А мене ми е сеедно кој ќе победи годинава.
Жељко ме разочара тотално, очекував нешто подобро од него, па го имав за фаворит и пред да ја извади песната ама ништо сега се разочарав. Иначе годинава влегуваме во финале бидејќи сите балкански земји настапуваат со нас во полуфиналето и ќе има кој да гласа. А мене ми е сеедно кој ќе победи годинава.
Туку
Туку грчкава многу ме потсетува на Елена Папаризу,барем во сценскиот настап.Си тераат они по старо.Сепак песната ми се допаѓа.Факт е дека ќе биде пред нашата,а не е чудо и да победи.Босанскава ми е некако досадна.Некако очекував повеќе од нив.Туку хрвативе имаат одбрано песна или не.Ме интересира они што имаат годинава.А да на крај за Калиопи.Мислам дека нема да биде проблем да влезе годинава.Само да не направи некоја глупост и да не вика многу.Не смее да бегаат луѓето од салата.