Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Девојкава е фантазии, супер изгледа, песнава и е catchy, једини рефрен што може асално да се запамти од оваа евровизија, на youtube убедливо најгледана/слушана е, на радио ја утепаа од вртење исто, и тука а и надвор од мкд, јебига, го имаше '' она '' потребното за победа на оваа евровизија.
Али ок, ке се најдат '' силуете '' генерацииве и ке искоментираат за лошата шминка и кривите нозе .... pathetic one. :tv:

escx.png

ленкаааа...<3 <3 одлична беше срценцето... сонце... :) :back:

ем си фатив 50 евра ем победи најубавата пејачка со најзаразната песна...

WTF ? 3 Поени у полуфинале сме им дале ???

Мене ова на местенка ми изглеа, стварно не ми се верува да ние сме им дале 3 поена на Грците... Не (само) заради политика туку и пошто самата песна беше невидена катастрофа, ја незнам од кај толку поени извадија Грциве!

Мои фаворити беа турците,штета што беа втори,,,макар што и тоа е голем успех.. А германците во никој случај не беа за прво место..

Pretposledni godinava, haha ocekuvano.

За мене најдобра беше Франција, најинтересна летна песна и заслужи мислам повисок пласман.

Германката реков и претходно, ништо посебно, ама ај нека и биде. Турците ок беа, Белгија досадна песна, Данска тапа а високо котираше.

Очигледно не сме биле ни блиску до влез во финале, а "секоја чест" за 3те поени за Циганите во полуфинале. Се чудам само сеа како не им дадовме уште некој поен, и после сакаме да биде нешто од нас.

Turcija go osvoi vtoroto mesto,makar sto bea podobri od germancite,ama ajde aku,i vtoro mesto e SUPER..

Turkey - Eurovision Song Contest 2010 Semi Final - BBC Three

Кој fail(а богами Епик) ако е она регуларно, 3 поенчиња сме им збучиле :) . И после ние не сме се лижеле за нато и еуууууу.

Оваа година тапа балканско лоби. После високите пласмани на Жељко, Хари и победат на Шерифович, решија западњациве и источњациве да не решат :)

Има Грци во Македонија бе шо вие вас. Плус само ретардиран чоек би потрошил пари за да гласа, само тежок идиот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom