Солидна вечер,несметајќи го влегувањето на унгарија и особено Грција во финале!

Незнам кога имале ваква ужасна песна.толку ми беа глупави грциве што не ми е јасно кој гласал за нив.Веројатно некои пијандури кои сакаат фрее алкохол.

Ме разочараа мои фаворити швајцарците,многу лошо испаднаа на сцена,но реално немаа и некоја голема желба за влез во финале иако спотот за песната им беше супер.На бугариве ми се допадна песната,ама малку здосадиаја со она мавањето по тапаните,па и не ми криво што не се пласираа
Јака путка беше оваа од Норвешка,

така да заслужено влезе.
И на крај за Македонија.Да бидам реален,но не сум разочаран.Кога на мене самиот не ми се допадна и не навивав за Македонија зашто некој од на пример Исланд да гласа.Есма немаше никаков глас,но битно е дека го виде Малме.Влатко беше солиден,но со вмровци во тимот јасно е дека неможе да се стори многу.Изгледа тоа на сите ни е јасно,само нему не.Мој Предлог е да си продолжат да си пејат по митинзи.
Исланд и Романија ми беа фаворити како и Швајцарија,но откако ги слушнав се разочарав.
Најубава вечерва ми беше Романија.Само костимот му беше малку лев.Другото се беше перфекција,а за гласот и да не збориме.

Тоше два беше човеков...