Евросонг 2013 - Шведска, 14-18 мај (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
В година контра евровизија да се организира - на едниот крај од салата да се донесе блех оркестар и штом овие пробаат да пеат да се грмне “Калашников“!
Владата да им плати на навивачите пат и да се урла во сала... Ова ептен неорганизирано излезе....

Не привлечно, ами ненормално. Како и целиот овој циркуз.
Вака нешто?
shin_chan_ass_dance_gif_1_by_lolo69-d4b845j.gif

Јас ви викав Империја да ја пееја во финале ќе бевме... вие не........ :)
Иначе супер бевме :)

Солидна вечер,несметајќи го влегувањето на унгарија и особено Грција во финале!(n)Незнам кога имале ваква ужасна песна.толку ми беа глупави грциве што не ми е јасно кој гласал за нив.Веројатно некои пијандури кои сакаат фрее алкохол.:( Ме разочараа мои фаворити швајцарците,многу лошо испаднаа на сцена,но реално немаа и некоја голема желба за влез во финале иако спотот за песната им беше супер.На бугариве ми се допадна песната,ама малку здосадиаја со она мавањето по тапаните,па и не ми криво што не се пласираа​
Јака путка беше оваа од Норвешка,:) така да заслужено влезе.​
И на крај за Македонија.Да бидам реален,но не сум разочаран.Кога на мене самиот не ми се допадна и не навивав за Македонија зашто некој од на пример Исланд да гласа.Есма немаше никаков глас,но битно е дека го виде Малме.Влатко беше солиден,но со вмровци во тимот јасно е дека неможе да се стори многу.Изгледа тоа на сите ни е јасно,само нему не.Мој Предлог е да си продолжат да си пејат по митинзи.​
Исланд и Романија ми беа фаворити како и Швајцарија,но откако ги слушнав се разочарав.​
Најубава вечерва ми беше Романија.Само костимот му беше малку лев.Другото се беше перфекција,а за гласот и да не збориме.(y) Тоше два беше човеков...​
Ти дечко мора да си го преиспиташ или слухот или вкусот.

Што ако ти кажам... дека и лани имаше жири.
troll_face.png
Лани само последната песна ја одредуваше жирито (два пати не влеговме во финале поради таа практика), а оваа година 50/50 беше.

Знае ли некој кој се пишани во преродбата од 100 чекори за настап следната година на евросонг :);););)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Лани само последната песна ја одредуваше жирито (два пати не влеговме во финале поради таа практика), а оваа година 50/50 беше.

Во финалето лани беше 50/50. :)

Кога бевме на ред, миев раце во вц и пробував што повеќе да се задржам таму. Ама и бугариве човече, срам ме фати кога ја гледав, татко ми вика и овие стигнаа да бидат држава :pos:

Moжеби дури потоа ќе успеам да ги слушнам Есма и Влатко.Со овој слух и вкус тешко дека еден Влатко и некоја од шуто оризари ќе ми бидат подобри од Романецов.
--- надополнето: 17 мај 2013 во 00:46 ---
Ти дечко мора да си го преиспиташ или слухот или вкусот.
Moжеби дури потоа ќе успеам да ги слушнам Есма и Влатко.Со овој слух и вкус тешко дека еден Влатко и некоја од шуто оризари ќе ми бидат подобри од Романецов.

Според мене, Есма целосно ја уништува песната, а башка со тоа фустанот изгледаше ко подвижен лампион, не убаво за гледање.

Бугарите имаа очаен обид да направат ремикс на „Три невесте тикве брале“, типот со џигерицата заглавил во модата кога на Балканот хит бил Сталоне и филмовите со Рамбо.
Дечкото/девојката од Романија, почна со машки глас, заврши со женски. Што се случи ни Иван исцелител не може да најде решение....
Сам Влатко да пееше, дефинитивно ќе беше подобро. Непотребно беше излагањето на Есма и дерењето, ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Не знаев дека и Зак Вајлд пеел на евровизија. (момакот од Исланд):D

Не очајувајте, ништо не е готово. Управен суд ја има последната одлука.

На бугарите треба да им се даде орден за храброст! Ти со таква песна да искочиш пред милиони луѓе, стварно треба да имаш муда до под. Само шампиони :facepalm: Со навијачка песна на Евровизија :ROFLMAO:
Има ли човек, а да не е татар, а го разбрал текстот на песната?

П.С. Евровизија уназад веќе 5 години е циркус без пари! Малце поглеав денес, и се осетив малце дебилно.

Знае ли некој кој се пишани во преродбата од 100 чекори за настап следната година на евросонг :);););)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Македонци беа, Влав имаше, годинава Ромка, Адријан Гаџа исто беше, в година сигурно Елвир Мекич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom