Eвропското првенство на албански јазик?

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за оние шо немат алсат ке си стават антена и така. и ја немам, па сега барам од комшии.:toe:
а ако бидат оние коментаторите шо беа коментирале француска, германска лига..... бу ху ке биде интересно!!

Абе Алсат или Мтв исто ми се фаќа, важно на македонски ќе се коментира, сеа колку се добри коментаторите како оние на Мтв незнам, него ја ќе си гледам фудбал без звук, ќе го слушам коментирањето на Јанко.:baeh:

Абе Алсат или Мтв исто ми се фаќа, важно на македонски ќе се коментира, сеа колку се добри коментаторите како оние на Мтв незнам, него ја ќе си гледам фудбал без звук, ќе го слушам коментирањето на Јанко.:baeh:

За жал Јанко нема да коментира :(, му откажале во последен момент. А ова требаше да му биде 10 годишнина со коментирање.

А дали може од кабловска директно да се направи АлСат да ја следиме со Македонски коментар?

Значи, дефинитивно, на Алсат, целата програма ќе биде на Македонски ?

леле, станувам сабајлево и вртам програмите, и си мислам јеби га, нема да гледам првенствово јас...и ги вртам, вртам и гледам Алсат уклучиле овие од кабловска:vozbud: и сеа, утакмиците ќе бидат ли на македонски??? или да барам на радио кај ќе има преноси? а ова за цела програма, не е баш така!

можите и тука да си гледате на хрватска :)
само ви треба да имате realplayer

Утакмиците колку што слушнав (разбрав) јас според некојси закон мора да бидат коментирани на македонски.

Alsat nema of lelele toa ti e zabegana TV

Кој им е коментаторов на АлСат-М...умрен!

Ако коментира Сашо Кузмановски од 90,3 ке биде одлично.Изгледа тој е.

Најдобар коментатор во МК.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom