Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање... ќе се пренесува Европското некоја друга Македонска телевизија ?
а, како би бил тој комбиниран пренос? ако некој знае како ќе биде, нека не просветли.Инаку, за коментар ќе има и на македонски и на албански. Е сеа, како че се спорведи то не знам.
^да не ја гасат хрт кабелскиве? :S
а, како би бил тој комбиниран пренос? ако некој знае како ќе биде, нека не просветли.
Арно така, ама тие само Хрватска че ја пренесуваат, нема сите дуели мислам. Ја барем нејчам само Хрватска да ја гледам. Ако грешам, супер.На ХРТ2 ќе гледам, шо ги ебам... !!
На Еуроспорт пред некоја недела видов најави за во живо преноси, ама пред некој ден на рекламата за ЕУРО никаде не кажаа за преноси. Најубо да почекаме до сабота и да видиме.Колку што имам информации на Еуроспорт нема да има во живо,ни пак на некоја од македонскиве телевизии,Хрт најверојатно ќе го гасат кабловскиве ради што Алсат ги има откупено правата,па тие не платиле за да не се гледа кај нив...
^да не ја гасат хрт кабелскиве? :S
а, како би бил тој комбиниран пренос? ако некој знае како ќе биде, нека не просветли.