Европско првенство - Шпанија шампион

• Креатор на темата Креатор на темата PxFxCx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mislam deka samo 200 AMS ne uspeala da dojde do karti pa taaka ostanuvame so tie 200-250.:toe:
тешко брат оваа работа колку што знам уште стотина ќе одат сами мислам што зеле карти од агенции не само овие шо му ги даде кфм на агенциите плус тоа некни кога играа со хрватска имаше најава од еден дечко од австрија и на форумот кај на с дека едно 200 луѓе од виена ќе одат башка што ќе има од ѓерманија и другите поблиски држави до полсак моја проценка за првата утакмица е околу 500 до 600 љуѓе па ќе видиме понеделник :vozbud:

одвај ја чекам утакмицата значи
втора смена сум у школо,али нишо нема да ме спречи да ја глеам утакмицата,на плоштад ќе идам излеа на тоа бимот да глеам
ваљда ќе може да се види нешо на тоа,а не коа за ракомет шо беше,ко радио да слушавме:vozbud:

Леле ке биде лудница ке се бега во пон од школо 100 посто ова не се пропушта мкд - грција!!Напред нашиииииииииии

леле бе деца не се секирајте , ке ве ослободи чичко Грујо од часови.

Група А : грција, хрватска, Македонија, Израел
Група Б : Русија, Германија, Летонија, екипа од квалификациите
Група Ц : Шпанија, Словенија, Србија, Велика Британија
Група Д : Литванија, Турција, Полска, Бугарија

Македонија е во тешка група. Посилна од Израел но послаба од Хрватска и Грција. Прогнозирам 3-то место во групата.

Ипак мислам дека да бевме во група д ќе имавме поголеми шанси него ли во оваа група што сме.Али европско е ова може секој секого да тепа.Сепак се чека тој понеделник!

Не знам само кај ја виде страшната генерација на Србија. Има солидни играчи,физички добро подготвени и доста уиграни, но најголем адут им е тренерот . Во нормални услови овие играчи на Србија треба да се замени,а не носители на играта . Не викам дека не можат да направат резултат,поготово што сега и другите се видно ослабени ама и сами би биле задоволни со пласман на СП т.е. во први седум на првенството .

Се освен злато за Шпанија би било изненадување .

sigurno ne mislel strasna geenracija tuku strasno talentira angeneracija s 2 NBA igraci. plus toa TRIPKOVIC VELICKOVIC ITEPIC SE SUPER IGRACI I SUPER UIGRANI a spanija e definitivno prva.

lelelelele kolkava zelba imam da gi ubieme grcite ccccccc

Треба да си извадам оправдание за 7ми септември пошто 2ра смена сум ќе биде јако со многу отсутни во училиште се надевам на победа против циганите:wink:

Each-way 1/3 1-2
Spain 8/15 Greece 6/1
Lithuania 10/1 France 12/1
Croatia 16/1 Turkey 16/1
Serbia 16/1 Slovenia 18/1
Russia 25/1 Poland 80/1
Latvia 80/1 Germany 200/1
Israel 300/1 Great Britain 500/1
FYR Macedonia 750/1 Bulgaria 750/1

Edinstveno dobro e sto ne padnavme vo C.Vo drugite grupi bi mozele i prvi da bideme.Ama nie nikogas ne sme imale sreca.Samo da se izgine na parketot moze da se napravi nesto.Samo da ne pocnat da ne dupcat sudiive.

и јас сакам македонија само грција да ги победи ништо друго..

и јас сакам македонија само грција да ги победи ништо друго..
Да бе и ја така викам нека ги тепаме гејците и дома нека си идат кошаркарите.:jaj::jaj:
Најголеми шанси имаме да го тепаме Израел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom