Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Олабавете со Мукаетов и Алкалоид, Индија има прилично развиена Фармацевтска индустрија за генерички лекови, така да за ефтини пари може да донесе луѓе кои знаат многу.

The pharmaceutical industry in India was valued at an estimated US$50 billion in FY 2023-24 and is estimated to reach $130 billion by 2030.[1][2] India is often described as the “pharmacy of the world,” supplying around one-fifth of global demand for generic medicines and exporting pharmaceuticals to over 200 countries in 2023–24, with approximately 70% of exports destined for highly regulated markets such as North America and Europe.[3][4] In the United States, Indian pharmaceutical companies supply nearly half of all generic prescriptions by volume.[5][6] India is also the largest vaccine manufacturer globally by volume, accounting for over 60% of the world’s vaccine production.[7]

либералните евреи како Сорос ги финансираат либералите секаде. И повеќето евреи се либерали. Некои сменија плоча откако видоа дека демократите во америка ги пуштија низ вода евреите од Израел.
Со цел да ја исламизираат Европа?:cautious: А од каде знајш кој го финансира Сорос? Можда Сорос и не е така омилен кај евреите. Како не сватите дека освен еврејската перална на мозоци има и други перални. Толку е очигледно. Како бе левицава е платена од евреи а цело време левичариве плукаат по Израел и веат палестински знамиња? Толку е очигледно.

Прегледај го приврзокот 488239
Автоматски споено мислење:

А и ова е во игра
Да, „во игра„ се многу нешта, така што газдите на Светов ем постепено го стегаат ременот околу населението, ем „очекуваат„ повод (кој секако ќе биде изрежиран...) за да отпочнат со насилно спроведување на сето она кое ги намислиле...

Ограничувањата кон населението кои веќе се во сила, се само „загревање„ за уште порадикални мерки, кои (мерки на ограничување и контролирање) секако дека не можат да се спроведуваат до бесконечност и еднаш мора да им дојде некоја „гранична состојба„, после која ќе „нема назад„.

Нашиот западен сосед со крупни чекори кон усвојувањето на ЕУропските вредности!

Во Тирана градските (на 29 Септември) донеле одлука со која осудените лица за воени злосторства Хашим Тачи, Кадри Весели, Јакупи Красничи и Реџеп Селими се прогласуваат за почесни грајџани на шчипетарската престолнина.
Браво, е тоа е патот кој се бара за влез во ЕУропското друштво!

Паралелно со овој демоНкратски потик и ставање на брза трака, ЕУропската комисија излегва со формална изјава/препорака дека од петни жили ја подржува Шчиперија во нејзините напори за влегуење во ЕУропската дружина...
Исто така е изготвен план според кој Тирани-на до крајот на 2027 треба да ги заврши пристапните преговори што значи дека Шчиперија до тој рок целосно треба да ги исполни условите за влегуење во четврти рајх!
Бравоооо, само напреј!

Ако некој мисли дека Северџанистан со исполнување на условите (рехабилитација на нацифашизмот) и негова промоција во државна политика ќе бидат исполнети условите е во заблуда, тие не се мутави многу добро знаат дека Македонците не се добри за тнакво друштво, па излезот е да ги спакуваме нашиве еуропски талибани и да ги картираме во ЕУропска... или да чекаме кога повторно ќе има светско првенство (како во период 1939-45) па да се избориме за нешто повеќе!

Нашиот западен сосед со крупни чекори кон усвојувањето на ЕУропските вредности!

Во Тирана градските (на 29 Септември) донеле одлука со која осудените лица за воени злосторства Хашим Тачи, Кадри Весели, Јакупи Красничи и Реџеп Селими се прогласуваат за почесни грајџани на шчипетарската престолнина.
Браво, е тоа е патот кој се бара за влез во ЕУропското друштво!

Паралелно со овој демоНкратски потик и ставање на брза трака, ЕУропската комисија излегва со формална изјава/препорака дека од петни жили ја подржува Шчиперија во нејзините напори за влегуење во ЕУропската дружина...
Исто така е изготвен план според кој Тирани-на до крајот на 2027 треба да ги заврши пристапните преговори што значи дека Шчиперија до тој рок целосно треба да ги исполни условите за влегуење во четврти рајх!
Бравоооо, само напреј!

Ако некој мисли дека Северџанистан со исполнување на условите (рехабилитација на нацифашизмот) и негова промоција во државна политика ќе бидат исполнети условите е во заблуда, тие не се мутави многу добро знаат дека Македонците не се добри за тнакво друштво, па излезот е да ги спакуваме нашиве еуропски талибани и да ги картираме во ЕУропска... или да чекаме кога повторно ќе има светско првенство (како во период 1939-45) па да се избориме за нешто повеќе!
Е ми ние шо Че прајме; че влегуваме или не влегуваме го ЕУ?...:unsure:

Е ми ние шо Че прајме; че влегуваме или не влегуваме го ЕУ?...:unsure:
Еми че влегујте ама прво че ве сторит Тутабалгарчета па после! :pos:
(коа Црпе/ЕУСА започна со тоа операцијата етноцид, на шега напишав дека само како тутабалгарчета може во ЕУропска, ми е криво што сето тоа-таа шега излезе вистина ММЕ )
Се надевам нема да го гледам и тоа чудо, доста ми се овие до сега!

Еми че влегујте ама прво че ве сторит Тутабалгарчета па после! :pos:
(коа Црпе/ЕУСА започна со тоа операцијата етноцид, на шега напишав дека само како тутабалгарчета може во ЕУропска, ми е криво што сето тоа-таа шега излезе вистина ММЕ )
Се надевам нема да го гледам и тоа чудо, доста ми се овие до сега!
Еееееееее...чудесна е „нашата земјата„ па се чини дека се‘ уште не си се изнагледал нејзини чуда...

И немој да бидеш изненаЃен ако во пусулчето наречено „устав„, кој редовно се менува за туѓи потреби, наскоро (ќе) бидат впишани и Бугарите...секако, дури 3504 на број.

Во „нив„ не ги вбројуваме Македонците сос бугарски пасоши, разбира се, на кои „смета„ нашиот источен азијатски сосед.

кој се тие статистики?
Така е! Да видиме кои се тие статистики! Од каде тие информации? Можда од кинеска амбасада?
Гарант Берик лаже. Не може Шведска да е посрање у категорија безбедност од Ел Салвадор.
Руски дезинформации се ова, само за да го нарушат беспрекорното реноме на ЕУ.

јебала вас ЕУ со сите џамии и педери

Така е! Да видиме кои се тие статистики! Од каде тие информации? Можда од кинеска амбасада?
Гарант Берик лаже. Не може Шведска да е посрање у категорија безбедност од Ел Салвадор.
Руски дезинформации се ова, само за да го нарушат беспрекорното реноме на ЕУ.

јебала вас ЕУ со сите џамии и педери
Е кој се де :D Што филозофираш, рече излегле некој статистики, и баш ме занима, кој се тие статистики.

Излегле некои годишни статистики и сега, официјално, Ел Салвадор е побезбедна земја од Шведска.

ехмилјадулах
Не дека не си управо за Шфедску, ама ај дај видимо и мене ме интересира да ги виду тија статистике.

И ти као опседнат сс муслимани, треа да знаеш дека правилно е елхамдулилах и бисмиља, а не ехмилјадулах.
Бот.

Не дека не си управо за Шфедску, ама ај дај видимо и мене ме интересира да ги виду тија статистике.

И ти као опседнат сс муслимани, треа да знаеш дека правилно е елхамдулилах и бисмиља, а не ехмилјадулах.
Бот.
Oх, па ти мислиш ја не знају и труду се да га напишу правилно.
cute

Е кој се де :D Што филозофираш, рече излегле некој статистики, и баш ме занима, кој се тие статистики.
Од кај гледаш ти дали е Шведска побезбедна земја од Ел Салвадор?
Слушаш Кина што ќе рече? Или Путин?

Не. Како секој ко тебе, слушаш Америка што ќе рече.

El Salvador reached a classification of Level 1 “Exercise Normal Precautions” in the travel recommendations of the United States Department of State, the lowest risk category within the system used by Washington. The update, issued on June 25, 2026, represents a significant change in the perception of security in the Central American country.

In contrast, Sweden is currently at Level 2 “Exercise Increased Caution”, primarily due to concerns related to Islamic terrorism. The U.S. recommendation for the European country was updated on July 2, 2026.

Еден мејл пиши до Стејт департмент и прашај како тоа даваат мислење за американските граѓани да знаат дека Шведска е понебезбедна од Ел Салвадор. Од кои статистики?

Последно уредено:
Back
На врв Bottom