Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Да, прав е Рон, имало назад, но сега видов, влага точно во таа графа, во која што ја кажав, 10-20 души на 100К, или поточно, според сликата 10 души на 100К, не дека е масовка харикири тоа, зашто беше поставено Европа има голем проблем, ко секој втор да се фрла од зграда да ти е страв под згради да одиш. Рон добри кликбеит изјави дава, треба да е новинар. :D
Sakas da kazis deka plus minus 20 samoubistva godisno za ajde grad kolku Bitola e sosem normalno i ocekuvano ?
( nekade toa odi i nad 30 ili aj da ne cepidlacime)
Znaci udovoleni od se, zapad jbg i pak secat veni mnogu kratno povekje od ostanatite vukojebini od Eu po standard.
I ovie se tie koi uspeale vo namerata, drugite ne gi fakja paragrafot :D

Sakas da kazis deka plus minus 20 samoubistva godisno za ajde grad kolku Bitola e sosem normalno i ocekuvano ?
( nekade toa odi i nad 30 ili aj da ne cepidlacime)
Znaci udovoleni od se, zapad jbg i pak secat veni mnogu kratno povekje od ostanatite vukojebini od Eu po standard.
I ovie se tie koi uspeale vo namerata, drugite ne gi fakja paragrafot :D
За мене лично, да. Сепак збориме за 1-2 на 10000 души на кои софтверот не му е добар и ако не биде опасност за себе може да стане за други. Ако алтернативата е да остане жив и да е сериски убиец, или у најмала рака да суреди еден друг човек со воља за живот, подобро е да го нема.
Автоматски споено мислење:

капаче пропаганда што ти прави :kafence:
Ок, Рон, статистики на страна, ајде објасни ја таа среќа што ние ја имаме а Европа ја нема?

зошто финска "најсреќната" земја има најмногу самоубиства?
Поживеј таму горе, бес ќе те фати, не депресија. Инаку и локаат како нездрави.
На времето иделе во Русија на одмор. Влегување во хотелот, директ барот кај е?
После 10 дена обезбедувањето ги товарало како трупци.
Толку околу нивната среќа.

Значи некој лаже некого овде. Човек чита чланци одобрени од фондерлајен ти се чини пукаат од среќа луѓето таму. Секој човек насмеан и здраво ти вели, како на Дизни филм.

Имаат интересен збор-кованица за една блажена состојба, демек седење дома сам по долна облека и пиење, без никакви други планови - kalsarikännit.

Имаат интересен збор-кованица за една блажена состојба, демек седење дома сам по долна облека и пиење, без никакви други планови - kalsarikännit.
A znaci taka se vikalo moeto standardno nedelno popladne :D

A znaci taka se vikalo moeto standardno nedelno popladne :D
Твоето многу комплицирано е за кажување, затоа не си најсреќен на светов:pos:
Автоматски споено мислење:

Јас ги гледав швеѓани со траект како одат до Германија и се товараат по 200 литри алкохол дека таму беше изгор. Со колички одеа мрднатите и си викам во себе па ние сме биле злато деца бе упм :icon_mrgr: и во неколку места по фирми каде што одевме кога ќе слушнеа каков јазик зборуваме бараа ракија:vozbud:како просјаци и ми беше многу несфатливо. Ова пред 16-7 години како е сега не знам. И кога гледав дечки млади сабајле начукани до бесвест лежат по улица во повраќаници јасно ми стана на кое дереџе се дојдени од среќа:tapp:

Последно уредено:
Koga prvoto zimo tuka zdrviv shishe Absolut vo edna vecher i sabajleto si stanav se redovno, mi tekna kolku e saatot :свиркам::ROFLMAO:

Koga prvoto zimo tuka zdrviv shishe Absolut vo edna vecher i sabajleto si stanav se redovno, mi tekna kolku e saatot :свиркам::ROFLMAO:
Кој не живеел таму не може да си престави како е.
Ај ти, секоја работа ја разглобуваш логички. Ама некогаш природата ја скока логиката.
Ние овде не сфаќаме колку можеме да бидеме среќни, ама изгледа многу арно, не е на арно.

Кој не живеел таму не може да си престави како е.
Ај ти, секоја работа ја разглобуваш логички. Ама некогаш природата ја скока логиката.
Ние овде не сфаќаме колку можеме да бидеме среќни, ама изгледа многу арно, не е на арно.
Can't agree more :D

Финска не е во топ 10 ни по број на жители ни по апсолутна бројка на самоубиства. Али не сум бил никад па ај да не зборам.

Кај нас од пусти религиозни причини (да ти дојде поп на закоп), многу самоубиства се презентирани ко несреќни случаи. Ја знам за “несреќен случај” со исечени вени.

Back
На врв Bottom