Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување

...не можам да се изначудам како се прославува победа на Премиер (Маѓар) од негови блиски политички личности т.е Министер за здравство, како да е рокенрол концерт, а не серизоност за водење на држава со сите нејзини проблеми, замислите го Азир Алиу да удри една гостиварска шота кога го именуваа! :facepalm:
Глеам дека и ти имаш проблем да ја сватиш/разбереш демократијата, ама не грижи има и други.

:pos: :pos:

Германската влада одби да одговори на прашањето кој ја ослободи Европа од нацизмот:
— Кои беа овие ослободители?

— Мислам дека е добро документирано историски.
— Кажете вие
-- ... (молк)

Последно уредено:

Se bara @Yo Blow da se javi na glavna kasa :D Za dolgot, shu praime?

Германската влада одби да одговори на прашањето кој ја ослободи Европа од нацизмот:

— Кажете вие
-- ... (молк)
Како се глупи,
Кој и да го прашам во северџистан а е на возраст од 20-40години знае и како од топ одговара САДеееееееееее! :pos:
(а коа се работи за ехЈУ не само што ја ослободиле ами подоцна и ги научиле како да одат исправено затоа сега не учат да одиме на четри нозе)

Како се глупи,
Кој и да го прашам во северџистан а е на возраст од 20-40години знае и како од топ одговара САДеееееееееее! :pos:
(а коа се работи за ехЈУ не само што ја ослободиле ами подоцна и ги научиле како да одат исправено затоа сега не учат да одиме на четри нозе)

Во 1999-тата кога ОТАН славеше годишнина од постоењето, и тоа во сред бомбардирање на СРЈ, на таа прослава беше присутен и канцеларот Шредер. На новинарско прашање што тој бара на таа прослава, типот рече дека бил на прослава на победата над фашизмот....:confused:

Во 1999-тата кога ОТАН славеше годишнина од постоењето, и тоа во сред бомбардирање на СРЈ, на таа прослава беше присутен и канцеларот Шредер. На новинарско прашање што тој бара на таа прослава, типот рече дека бил на прослава на победата над фашизмот....:confused:
Ништо чудно така се доби денот на ЕУропска.

(извесно време пред тоа со воениот совет на ОТАН го водеше генерал кој претходно бил на гнерал на Хитлер - се си има свое зошто-затоа)

Последно уредено:
:pos:
Русите ќе ги снабдуваат Американците со гас и нафта по стандардни цени, а Американците ќе ни ги продаваат со американска доплата со висока маржа. Дали сме веќе толку идиоти?“, рече тој.

Moj одговор му е!

Одамна сте и поголеми идиоти

1778517410876.png
1778517447173.png

— Кажете вие
-- ... (молк)
1778519835052.png

Последно уредено:

Opel moves engineering work to China and teases new electric SUV​

The German car brand Opel is making some serious changes. The company used to be known for its German engineering but now, that is changing. Opel announced it will cut 650 engineering jobs at its main office in Russelsheim, Germany.

Stellantis is the automotive giant that owns Opel. They recently bought a 21% stake in Leapmotor, giving them the right to build and sell Leapmotor technology outside of China. By using a Chinese platform, Opel can create new EVs much faster and much cheaper. Usually, it takes many years to design a new car from scratch, and this new SUV is being developed in less than two years.

Back
На врв Bottom