Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Орбан немаше да изгуби вака убедливо, доколку не го променеше изборниот систем, затоа што на претходните му одеше на рака. Сега со свој камен се уби и опозицијата има дури и 2/3.
Автоматски споено мислење:

Орбан немаше да изгуби вака убедливо, доколку не го променеше изборниот систем, затоа што на претходните му одеше на рака. Сега со свој камен се уби и опозицијата има дури и 2/3.

Orban.webp
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена?

Skraja da e. Togas ne bi imal tolku komicen poriv. Moite deca se u sredina kaj so proklamirani patrioti rodoljubi desnicari i tradicionalosti kidnapiraat i ubivaat deca ili davat neduzni gragjani so goli race za pari. So ke mi se somaliici koga...ve imam vas.
Не заборавај да ги спомнеш и тие што на народ му продаваат облаци од Лајонес. :cool:

Рекордна излезност, а штом има рекордна излезност тогаш излегуваат неутралните и апстинентите да казнат. Орбан со изменетиот изборен модел буквално се самоуништи.

Ма не знам за Мицко, но што ќе правиме ние со вашите идиотски соопштенија следните денови :icon_lol:

А jаз па знам за Мицко, ама нема да ти кажам сега. Ќе почекам да минат неколку дена. :icon_mrgr:

Сега со Австрија ќе потпиши, кога ќе дојди ќе ја посети и жена ти.
:pos:
Боли ги к... во Австриja за Мицака..

Прегледај го приврзокот 474621
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена
Прегледај го приврзокот 474621
Што ќе праи Мицко сега, откако потпиша стратешки партнерства и пријателство со Орбан пред 2 дена?
Ќе ја опне Захариева за 2 червени и ќе си легне да спие

Ај да видиме пак со прогнозите...

Не е прашање дали ќе имаат средби со новата унгарска влада, туку дали до лето, септември или нова година и колку пати.

Единствено прашање е дали сите бизнисмени на Орбан ќе бидат оставени исто да работат во регионот и колку ќе променат страна. Тука може да има некакви промени, некои унгарски инвестиции од кај нас и од соседството да завршат или да не се изреализираат.

А jаз па знам за Мицко, ама нема да ти кажам сега. Ќе почекам да минат неколку дена. :icon_mrgr:

:pos:
Боли ги к... во Австриja за Мицака..
Изгледа само тебе те боли за него, прашање е зошто, да не ти личат случајно децата на него, оти има предавано и во софија и во Виена, а мерак имал за бугарки.

Барем ќе паднат маските сега. Нема веќе препреки за 90 милиарди кеш за Зељо. Нема веќе препреки за одземање на резервите на Русија(Белгија). Полска која си ги бранеше земјоделците нема веќе на Орбан да се вади. Или да се користи исто Орбан како страшилото. Ќе треба да се отпочнат сега преговори со Зељо за стапување во ЕУ.

Ајде сега, дежурните форумски бумери и вистински патриоти да се вежбаат не селска ,,духовитост,, , тресене на зелени и плукање. Да видиме колку можете..:D
Screenshot 2026-04-12 225808.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom