Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
За жал Унгарците решија да си ја продадат државата во замена за "слобода", "демократија" и слични флоскули на евросодомитите. Уште една уништена европска држава со бело христијанско население.
Ima mnogu propusti Orban i posle dolgi godini realno e i golem del od narodot da saka promena samo problemot vo Evropa poslednite godini e so obicni izbori se vsusnost mnogu poveke od toa, na eden nacin ti se referendum dali sakas drzavata da ti stane kontejner nekade niz centar koj e poln so gubre od celiot svet, a posle negoviot pad realno ke stane neso od tipot na toa so e Irska denes, dovolno e razviena za rabotnici od tretiot svet a sepak ne e tolku golema za da ne se pocustvuva promena na naselenie, jas mislam kako kazna so ovoj ne primase niso crno vo drzavava bas ke ja dozivee taa sudbina na Irska.

Најголема вина има трамперот за падот на десницата. Во Канада ја пресече буквално кога на првиот ден им стави санкции и ги изгубија изборите, а ништо поарни не се ни другите држави кои застанаа зад него добија тарифи и останаа без нафта. 1000 паметни не можат да поправат една будала што може да заебе.
Што е Трамп крив тука? И вака и така Орбан ќе го јадеше.

untitled.png

159 за двотретинско мнозинство

Да не биде после Орбан пак „Орбан“ и уште поголем трн за ЕУ

... да не е само борба за гола власт во Унгарија а другото се по старо .... општо познато е дека сегде низ светот предизборните ветувања се само една добро спакувана голема лага

Кој е следен .... Словачка?

Интересно е како ова ќе влијае врз Србија и Вучко.

Вучко е следен да го јаде немиен. Не му проаѓаат веќе циганите и автобусите од Република Српска.

Results.JPG

Последно уредено:
Кој ќе ги гледа сеа црнцине на гулаш седнати, или афганистанец како го прца сечениот у куртокалаш со ораси. Ах, тешки времиња за Унгарија. Ќе имаше и силувања али ко ќе ти дигне мишка завунета маџарица и на рандом суданец ќе му се одмили.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom