Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам тоа. Мене овие индијци овде ми беа продавани како алтернативата од Брикс и важеа за елитен човечки капитал, па затоа сум малку шокиран што сереле по улици вака.

Можда за некои 200 години ќе биде.

Па нели Глобален Југ
Не знам тоа. Мене овие индијци овде ми беа продавани како алтернативата од Брикс и важеа за елитен човечки капитал, па затоа сум малку шокиран што сереле по улици вака.
Идејата е економска соработка. Не да ги носиш дома.
Истото важи за целата таа замисла, економски сојуз и соработка меѓу државите кои се малтретирани од западните. Ако јас и ти имаме заеднички интерес нема зошто економски да не соработувам со тебе, па дури и ако сереш по улици и на плажа.

Тоа во ниеден момент не значи дека треба дома да те викнам (да ми сереш овде). За тоа на ЕУ-ропските може да им се заблагодариме, не да правиме филмови дека тоа била замислата за БРИКС .

Последно уредено:
Идејата е економска соработка. Не да ги носиш дома.
Истото важи за целата таа замисла, економски сојуз и соработка меѓу државите кои се малтретирани од западните. Ако имаме заеднички интерес нема зошто економски да не соработувам со тебе, па дури и ако сереш по улици и на плажа.

Тоа во ниеден момент не значи дека треба дома да те викнам (да ми сереш овде). За тоа на ЕУ-ропските може да им се заблагодариме, не да правиме филмови дека тоа била замислата за БРИКС .

ти така ја замислуваш соработката со земја која за најважен адут ја има дијаспората. Да соработувате по мејлови без да ти се утрапат физички овде.

Ко за таков зналац многу лековерен си некако.

ти така ја замислуваш соработката со земја која за најважен адут ја има дијаспората. Да соработувате по мејлови без да ти се утрапат физички овде.

Ко за таков зналац многу лековерен си некако.
Трговија, повластена меѓусебна трговија во однос на трговија со други надвор од БРИКС, користење домашни валути па дури и правење на секундарна заедничка валута, зеднички настапи на трети пазари, такви работи... Зошто побогу би ги викал циганите дома? Мислам освен ако не си продаден ЕУ технократ.

РФ и Кина одамна економски соработуваат, РФ и Индија соработуваат... Дали РФ им има дадено бланко покана за доаѓање, како ЕУропските сега со Индија?

Евреите се најголемите трговци, имаат викнато некој дома кај нив?

Итн, итн... Кој е лековерен? Тие што дозволуваат ова да се дешава во ЕУ.
Јас сум еден од ретките ЕУ скептици уште сам почеток, кога не беше „кул“ да бидеш ЕУ скептик.

Логиката е таа, македонски шофери не смеат да возат свои камиони по Европа, а џганот шо готви и кења во ист нокшир ќе има непречен пристап до работни места во ЕУ.

Мора да се разбере дека ЕУ нема никаков план за нас. Попрво ќе остават да ги ебат црнците од Африка него да помислат дека православните европјани се достојни да бидат равноправни во нацистичката организација ЕУ

Тешко дека може да се најде логика кај ЕУ бирократите.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
РФ и Кина одамна економски соработуваат, РФ и Индија соработуваат... Дали РФ им има дадено бланко покана за доаѓање, како ЕУропските сега со Индија?

Да.

Да.

Russian Labor Ministry Denies Plans to Recruit 1M Indian Workers in 2025

Ова се објавува и демантир на секои 2 - 3 месеци одкако почна инвазијата на Украина, кој ќе знае.

Да.

Ова беше само измислотина на медиумите. После ја демантираа.
А и во реалност.
Од тие милион не се ни 1% во Русија.
Знам пошто живеам во Русија.
Скилед воркерс.
Абе улици чистат и бекатонки тураат од тие што се дојдени.

Се кладам појќе моментално има во Еу него во Русија.

Ова беше само измислотина на медиумите. После ја демантираа.
А и во реалност.
Од тие милион не се ни 1% во Русија.
Знам пошто живеам во Русија.
Скилед воркерс.
Абе улици чистат и бекатонки тураат од тие што се дојдени.

Се кладам појќе моментално има во Еу него во Русија.

Не сум бил јас во Русија лично ама мојата е Русинка и тоа од регионите таму меѓу Сибирија и Казахстан, повеќе Азија отколку Европа. Беше пред месец дена таму, се жалеше дека ги имало поприлично многу споредено со порано и плус некој Индиец убил некоја Русинка итн. Ваљда повеќе се примеќаат во далеку похомогена средина како Русија отколку овде на запад. Тоа дека се помалку од Европа секако си важи, овде се накотија со финтици со приватни факултети.

Колку и да се, многу се. Нула би била најоптимална бројка. Имаме и ние Индијци веќе со векови, цигани си ги викаме. Замисли со векови да не се асимилираш и цивилизираш, кучињата повеќе еволуираа од овие. Америка, Канада, Австралија, еве сега и ЕУ си пука во нога со овие, координирано. Не остана саглам место на планетава, или ќе те рокнат козоебачи или ќе ти серат на праг овие. Се е у курац отидено.

Последно уредено:
Не сум бил јас во Русија лично ама мојата е Русинка и тоа од регионите таму меѓу Сибирија и Казакстан, повеќе Азија отколку Европа. Беше пред месец дена таму, се жалеше дека ги имало поприлично многу споредено со порано и плус некој Индиец убил некоја Русинка итн. Ваљда повеќе се примеќаат во далеку похомогена средина како Русија отколку овде на запад. Тоа дека се помалку од Европа секако си важи, овде се накотија со финтици со приватни факултети.

Колку и да се, многу се. Нула би била најоптимална бројка. Имаме и ние Индијци веќе со векови, цигани си ги викаме. Замисли со векови да не се асимилираш и цивилизираш, кучињата повеќе еволуираа од овие. Америка, Канада, Австралија, еве сега и ЕУ си пука во нога со овие, координирано. Не остана саглам место на планетава, или ќе те рокнат козоебачи или ќе ти серат на праг овие. Се е у курац отидено.

Јас од тоа што ги гледам. За разлика од мала азија, мал број се. Сега со снегов црнила видоа.

Ама секако помалце од 1милион се.
Ссср и Русија многу од нив ги има школувано на универзитетите. Од памти век. Ретко кој од нив останал во Русија, повеќето се вратиле во Индија да раководат и развиваат кариери тука.

Има и некст левел од нив таа сорта. Бангладеш и Пакистан :D

Ги гледав јас и во Германија.

Трговија, повластена меѓусебна трговија во однос на трговија со други надвор од БРИКС, користење домашни валути па дури и правење на секундарна заедничка валута, зеднички настапи на трети пазари, такви работи... Зошто побогу би ги викал циганите дома? Мислам освен ако не си продаден ЕУ технократ.

Евреите се најголемите трговци, имаат викнато некој дома кај нив?

Итн, итн... Кој е лековерен? Тие што дозволуваат ова да се дешава во ЕУ.
Јас сум еден од ретките ЕУ скептици уште сам почеток, кога не беше „кул“ да бидеш ЕУ скептик.

Да да, јасно. Кина и Израел сме ние, така беше тоа.

Јас од тоа што ги гледам. За разлика од мала азија, мал број се. Сега со снегов црнила видоа.

Ама секако помалце од 1милион се.
Ссср и Русија многу од нив ги има школувано на универзитетите. Од памти век. Ретко кој од нив останал во Русија, повеќето се вратиле во Индија да раководат и развиваат кариери тука.

Има и некст левел од нив таа сорта. Бангладеш и Пакистан :D

Ги гледав јас и во Германија.

Германија нема ИТ позиции за лек, тие илјадници Индијци што веќе се овде со нивните чкљ дипломи возат пици, овие ќе увезувале ИТ работници од Индија :ROFLMAO: Се знае што е целта, да дојдат експертиве да работат за минималец и со тоа да намалат плата на сите останати (им одговара на главниве пошто фирмите се нивни), да има уште поголема побарувачка за станови и со тоа да се зголемуваат кириите (им одговара на главниве пошто становите се нивни) итн итн. Останатите што ќе треба да живееме со експертиве кој не ебе, битно Ханс ќе има за уште едно Порше.

Па ти почна во тој контекст (нас/ние). Секако важи во било кој контекст... Кажи појасна теза ако не (се мајтапиш). :)

Нема што да се мајтапам. Како тоа за нас до скоро овој џган беше поволен партнер, а за ЕУ се серачи по тротоари ?

Тоа дека ќе сме сорботувале по саеми и на вибер, без да се овде физички ќе се правиме дека не го кажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom