Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Многу кажува малце држи на збор.

Како бе не држи на збор? Ви рече дека ке купувате Амерички енергенси и ги купувате :LOL: Ви кажа дека ќе си плаќате за Нато. И плаќате. И ова ќе го направите.

НациФашистичката управа на ЕУ во Брисел им се заканува на сите лидери и представници на европските земји кои планираат да одат на 9ти мај во Москва..

:icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Игорче Мерц вика ќе ви акне уште поголеми даноци, ќе ви донесе дупло повеќе козоеби да ве културолошки збогатат и ги силуваат жените и сестрите по улици, и ќе ве стрпа сите у затвор ако се спротивставите.
Де потсети ме еднашка те прашав не ми одговори како АФД е нацистичка партија?

Последно уредено:

Дали држи до збор е малце битно, побитно е што прави.

Јас би ја преформулирал твојата констатација
Многу кажува, ама и многу работи.

За разлика од Меркел, која што
Малце кажуваше и уште помалце работеше.

Буквално Меркел ги прокуроса најдобрите години на ЕУ и Европа воопшто, за да ја направи подобра.

Аргументи се потребни да се изнесат, тажни емоции у реду знам дека е за плачења работата аргументи и факти се потребни Игорче...
Како е АФД нацистичка партија?
Кога ја имаме ЦДУ која стрпува у затвор луѓе за ебано меме??? Па тоа бе Игорче ни у Белорусија и северна Кореја го има :)

НациФашистичката управа на ЕУ во Брисел им се заканува на сите лидери и представници на европските земји кои планираат да одат на 9ти мај во Москва..

:icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Игорче Мерц вика ќе ви акне уште поголеми даноци, ќе ви донесе дупло повеќе козоеби да ве културолошки збогатат и ги силуваат жените и сестрите по улици, и ќе ве стрпа сите у затвор ако се спротивставите.
Де потсети ме еднашка те прашав не ми одговори како АФД е нацистичка партија?
На европси земји или на членки на ЕУ ??

И овај Доналд решил да ја силува Украина.
@Lokvan што е овај Доналд, кој што решил дека Полска не смее повеќе да биде искористувана, поразличен од Доналд што го мразиш?

Овој Доналд не ја буткаше Украина во војна. Ако можеш да видиш од цела Европа, Полска Словчака и Унгарија се барабар со Трамп. Ама и другите како ќе снемуваат пари или ќе им идат избори во зависност од расположението на гласачите така и ќе ја кусурат Украина. Со вакви пријатели што ќе ти е непријател.

Овој Доналд не ја буткаше Украина во војна. Ако можеш да видиш од цела Европа, Полска Словчака и Унгарија се барабар со Трамп. Ама и другите како ќе снемуваат пари или ќе им идат избори во зависност од расположението на гласачите така и ќе ја кусурат Украина. Со вакви пријатели што ќе ти е непријател.

Кога Трамп ја туркал Украина во војна. Баш напротив во првиот мандат, беше прилично против Зеленски.

Ама тогаш сите го правеа дека е руски шпиун. Полскиот Доналд иначе е под капата на проевропски политичари учкур со Урсула и Макрон.

Така да уште еднаш да те прашам што е поразличен од Трамп ?

Кога Трамп ја туркал Украина во војна. Баш напротив во првиот мандат, беше прилично против Зеленски.

Ама тогаш сите го правеа дека е руски шпиун. Полскиот Доналд иначе е под капата на проевропски политичари учкур со Урсула и Макрон.

Трамп ја претставува Америка, Америка и даде ветар у леџа. Јасна е ситуацијата и се слагам со тебе. Уште кога Бајден ги запре цела година доставите беше јасно дека се пуштени низ вода.

Трамп ја претставува Америка, Америка и даде ветар у леџа. Јасна е ситуацијата и се слагам со тебе. Уште кога Бајден ги запре цела година доставите беше јасно дека се пуштени низ вода.

Тоа ми е муабетот, тоа прогресивните ја пуштија Украина низ вода од поодамна, Туск е прогресивен политичар, демек поразличен од Трамп, ама пак ја клава Полска на прво место.

Што е поразличен?

Тоа ми е муабетот, тоа прогресивните ја пуштија Украина низ вода од поодамна, Туск е прогресивен политичар, демек поразличен од Трамп, ама пак ја клава Полска на прво место.

Што е поразличен?

Еве не е поразличен од Трамп во поглед на Украина.

Буквално пред отприлика три години ви објаснував дека на крај ќе дојдеме на ова дереџе и дека ние сите низ Европа ќе го извлечеме најдебелиот крај..
Ама не Русија корења ќе јадела, и сеа нешто као изненадени сте?

Еве не е поразличен од Трамп во поглед на Украина.

Муабетот од пред некој ден ми е дека тоа либерланите прогресивни политичари се полоши од Трамп, тој можеби е груб ќе те навреди, ама ове другиве се дволични арогантни и неспособни, кои на крај така ќе ти го спопикаат што нема да знаеш дали прво да ја вадиш лавата од јазот или стапот од .....

На се живо у светов, уфилмани се дека они се над сите.
НАДБЉУДУВАЛЕ зошто Србија протерала некој граѓани на ЕУ:cool:
А Блгарчето што пред некоја година го стаи Богоевски на ЕУ листа, па Грците го вратија назад од граница кога тргнал на море

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom