- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.367
- Поени од реакции
- 15.670
Не се осмелив да стиснам плеј, згрешив?beneamata likes this.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се осмелив да стиснам плеј, згрешив?beneamata likes this.
Не расипувај гласачко друштво сега, STEALTH секогаш бил со нас!Не се осмелив да стиснам плеј, згрешив?
Во суштина Жаре ми е ок, емисијата му е ок, али ова не ми беше смешно.![]()
А Игорче ти е океј?![]()
Игорче каков и да е, свој е, не навредува никого, не имитира никого, не глуми никого. Свој е. Тресе глупости и киксови и ние се смееме, ама не ја гледам потребата да направиш клипче и да ги кажеш истите работи што он ги кажува.
Клипот кажува колку вреди Игорче како коментатор, и колку има речник, едни та исти зборови ги врти цело време.
На грото публика ова им одговара, подгрева атмосфера, ствара некој си лажен патриотизам, и на крајот судиите ќе се криви
Може Марјан Ников е спор, флегма, ама има далеку познавање од Игорче, и знае да ти објасни работите, а овој само се дери, и мисли дека е интересен.
Темата не е за тоа, ама морав да се објаснам, кога веќе е во делот на „Евробаскет“ потфорумот.
Никој не вели дека Игорче е најдобриот коментатор на светов, ама јас секогаш сум била против имитирање и истото никогаш не ми било смешно, без разлика за кого се работи.
А реално на Еуроспорт самиот ти ги имаш брането коментаторите кога другите ги напаѓале за нивната пристрасност и тоа што нон-стоп зборат како се е “несреќа“ кога Ѓоковиќ ќе утне и исто како Игор се однесуваат, а од друга страна Игор промовирал лажен патриотизам. Двојни ти се стандардите.