Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ја усраа судиите, Паркер со реноме извади фаул на крај, инаку немаше.И судиите ја сјебаа, племе им еам кој ги делегира незнам..
Требаше србите да си ја решат во регуларно време, а сеа ќе играат продолжение.
И пред продолжението кога се обиде да закуца(мислам дека Крстич беше..) не му досудија фаул, да беше тој досуден фаул и да реалзираше Крстич немаше да се замараат со продолжение..Ја усраа судиите, Паркер со реноме извади фаул на крај, инаку немаше.

Сакаат и они.Неможам да речам дека не сум среќен што изгубија Србите
Ах што сакам да вкрстиме со нив, ама во финале или полуфинале
Преку тасе ми се дојдени![]()
Македонија - Србија финале?Неможам да речам дека не сум среќен што изгубија Србите
Ах што сакам да вкрстиме со нив, ама во финале или полуфинале
Преку тасе ми се дојдени![]()

Може финалеЈас не гледам која екипа ќе ги спречи сенегалскиве животињи да освојат Европско.
--- надополнето: Sep 5, 2011 8:25 PM ---
Македонија - Србија финале?
Тоа ќе биде колење.
Па уште ако изгубат Србите ќе ги запалат граничните премини како на Косово.![]()

И судиите ја сјебаа, племе им еам кој ги делегира незнам..
Требаше србите да си ја решат во регуларно време, а сеа ќе играат продолжение.
ne si aren .................odi napise eden caj ...........samo ne laden .....oti i grloto ke te fati i duri togash ti nema spas!
.
Сакаs чаjot da го piеме zaedно ?

Дај рачето да ти пишам 5ка ако си ја гледал Франција-Србија.caj na vie zestini. !!!!!!!!................abe ti vikam ne si aren..............odi slikaj se pa vidi se na fotosot !!!!!!
interesno ima mnogu srbski "familii" na forumov (bratucedi rodnini celoSrbsko lobi......celi advokatski kancelarii od ligushi) koi atakuvaat na site koi ne mislat kako niv.....a vsushnost ja kazuvaat realnosta
i ne cekaat moment se redat eden po eden i plukaat po site koi ne navivaat za Srbija..............a kazuvaat jas sum imal kompleks nabien.........
jas sum ubeden deka ako slucajno se potrefime(Makedonija) da igrame so Srbija u 1/4 finale oni za Srbija ke navivaat !!!!!!!!!!!
i dodeka ti go gledashe mecot bih makedonija (iskreno znaev oti ke tepame...posle igrata koja ja prikazavme.....i mi ekrivo sto ne gedav !........no znaev ke bide Srbija france klanica)..........jas gledav kako ve cerecat.............