Евро Баскет 2011, Б група

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прв во групата?

• Србија

Гласови: 14 50,0%
  • Франција

Гласови: 5 17,9%
  • Германија

Гласови: 5 17,9%
  • Италија

Гласови: 4 14,3%

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И судиите ја сјебаа, племе им еам кој ги делегира незнам..:mad:
Требаше србите да си ја решат во регуларно време, а сеа ќе играат продолжение.
Ја усраа судиите, Паркер со реноме извади фаул на крај, инаку немаше.

Ја усраа судиите, Паркер со реноме извади фаул на крај, инаку немаше.
И пред продолжението кога се обиде да закуца(мислам дека Крстич беше..) не му досудија фаул, да беше тој досуден фаул и да реалзираше Крстич немаше да се замараат со продолжение..

Неможам да речам дека не сум среќен што изгубија Србите:love:
Ах што сакам да вкрстиме со нив, ама во финале или полуфинале :D
Преку тасе ми се дојдени :sneaky:

Наредни со Турција, Литванија и Шпанија.

Време е за освета против Турците:icon_mrgr:

А на судијата еве му еден
dita.gif

Јас не гледам која екипа ќе ги спречи сенегалскиве животињи да освојат Европско.
--- надополнето: Sep 5, 2011 8:25 PM ---
Неможам да речам дека не сум среќен што изгубија Србите:love:
Ах што сакам да вкрстиме со нив, ама во финале или полуфинале :D
Преку тасе ми се дојдени :sneaky:
Македонија - Србија финале?

Тоа ќе биде колење.
Па уште ако изгубат Србите ќе ги запалат граничните премини како на Косово. :pos:

Јас не гледам која екипа ќе ги спречи сенегалскиве животињи да освојат Европско.
--- надополнето: Sep 5, 2011 8:25 PM ---

Македонија - Србија финале?

Тоа ќе биде колење.
Па уште ако изгубат Србите ќе ги запалат граничните премини како на Косово. :pos:
Може финале :D
Ако стигнеме до финале, селекција која ја посакувам таму е Србија :sneaky:
Ако ништо сдруго, буквално сите жители на Македонија, ќе навиваат страсно, кој за македонија, кој против Србија...:icon_lol:

И судиите ја сјебаа, племе им еам кој ги делегира незнам..:mad:
Требаше србите да си ја решат во регуларно време, а сеа ќе играат продолжение.

ne si aren .................odi napise eden caj ...........samo ne laden .....oti i grloto ke te fati i duri togash ti nema spas!

tipicna srbomanska reakcija...............A gubite i sudiite vi se krivi ..............CCCCCCCCCCCCCCC !!!!!!

za regularniot del so ke ste ja resele.......pa Batum gi promashi 2 slobodni od nesposrtskata na Teodosic i plus napodot dopolnitelen ne go rezliziraa pri 2 razlika poslednata minuta......taka da mislish - France arno so vi popustija i dadoa moznost da igrate prodolzenie.............ZALOSNO E KAKVI GI TRESESH ZA SUDIITE !!!!!!!
APLA NE PRAVISH NE NORMALNI SITE ONIE KOI TREZNI JA SLEDAT UTAKMICATA I NE NAVIVAAT ZA SRBIJA!!!!!!

за утакмицата .......најдобрата утакмица на ова првенство (не оти Франце тепаа србомани) ....по интензитетот.......изеднацениот резултат ......темпото VO TEKOT NA CELIOT DEL OD IGRATA..........

site lubenici so gi frlija srbite od 3 vlegoa..........neverojaten procent...........11/23 za 3 so skoro 50 %........perfekten sut od dalecina.............ne veruvam vakov procent da povtorat........mnogu timovi kopneat po vakva igra za 3

presudno so se drzea vo igra e sutot za 3.........nasproti francija samo 1 trojka!!!!(koja Gelabele ja dade bash na krajot i vleze epten nasreka)...........taka da 33 poeni nasproti 3 od linijata za 3........i pak ne ja dobija utakmicata.........poveke od tretina od kosevite nakrajot (so onie od prodolzenieto ) gi postignaa Srbite za 3......dovolno govori toj fakt sto gi drzelo vo igra!!!!

nisto cudno.........Francija izigra perfektna odbrana......skokovi (na dvata kraja dominacija)........presinzi........preseceni topki........i zinuduvanje na mnogu greski kaj srbive so dobra odbrana vo tekot na celiot mec............sakaat Srbite odbrana poarna za parite ne mozeshe da bide..........kako rezlutat na toa ja ne vidov edna ama bash edna organizsirana akcija....dodavanje i asistencija kaj srbive da izigraat............gi izedoa...........vrti suci ........na kraj op nekoja lubenica i taka rezultatski se drzea celo vreme (primer na Rasic lubenicata na kraj 3 cetvrtina!!!!!) ........1 na 1 francuzite pokazaa dominacija TOTALE!

inaku za KEselj .....nema zbor ....za sutot.....ne samo ovaa utakmica ..........naj potcenetiot igrac kaj Srbite vo momentot !!!......i pred se Krstic vo reketot...........samo na Krstic bea poenite vo reketot ....drugovo ili sloborni ili 3.......toa samo zboruva za odbranata na francija...............

Parker .....car............se so mozea da napravat protiv nego e da go fauliraat cim ja mine polovinata........i da se molat....

so sut samo za 3 ne moze da se dobivaat vakvi utakmici !!!!!!!!

Sega pak ke replicira nekoj Srbski kopan od forumov i ke rece imaa sreka Savanvanovic promashi ova ona........ke imporviziraat........

Стручно лице, ти погоре со латино-македонска подршка што пишуваш, да те прашам само, каде беше да пишеш километарски пост после победата на Србија над Германија? Ама нели, се чекаше моментот да загуби Србија... Комплекс-че ти набиле Србите, до немај каде...

Сакаs чаjot da го piеме zaedно ?

caj na vie zestini. !!!!!!!!................abe ti vikam ne si aren..............odi slikaj se pa vidi se na fotosot !!!!!!

interesno ima mnogu srbski "familii" na forumov (bratucedi rodnini celoSrbsko lobi......celi advokatski kancelarii od ligushi) koi atakuvaat na site koi ne mislat kako niv.....a vsushnost ja kazuvaat realnosta
i ne cekaat moment se redat eden po eden i plukaat po site koi ne navivaat za Srbija..............a kazuvaat jas sum imal kompleks nabien.........:tapp:

jas sum ubeden deka ako slucajno se potrefime(Makedonija) da igrame so Srbija u 1/4 finale oni za Srbija ke navivaat !!!!!!!!!!!

i dodeka ti go gledashe mecot bih makedonija (iskreno znaev oti ke tepame...posle igrata koja ja prikazavme.....i mi ekrivo sto ne gedav !........no znaev ke bide Srbija france klanica)..........jas gledav kako ve cerecat.............

caj na vie zestini. !!!!!!!!................abe ti vikam ne si aren..............odi slikaj se pa vidi se na fotosot !!!!!!

interesno ima mnogu srbski "familii" na forumov (bratucedi rodnini celoSrbsko lobi......celi advokatski kancelarii od ligushi) koi atakuvaat na site koi ne mislat kako niv.....a vsushnost ja kazuvaat realnosta
i ne cekaat moment se redat eden po eden i plukaat po site koi ne navivaat za Srbija..............a kazuvaat jas sum imal kompleks nabien.........:tapp:

jas sum ubeden deka ako slucajno se potrefime(Makedonija) da igrame so Srbija u 1/4 finale oni za Srbija ke navivaat !!!!!!!!!!!

i dodeka ti go gledashe mecot bih makedonija (iskreno znaev oti ke tepame...posle igrata koja ja prikazavme.....i mi ekrivo sto ne gedav !........no znaev ke bide Srbija france klanica)..........jas gledav kako ve cerecat.............
Дај рачето да ти пишам 5ка ако си ја гледал Франција-Србија.
И дај не ме замарај.
Ако имаш нешто за Србија-Германија да објасниш со „стручен“ коментар океј оти те немаше после тој меч на темата, ако не олабави ме.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom