Еволуцијата на женската долна облека!

• Креатор на темата Креатор на темата princess
  • Време на започнување Време на започнување
princess напиша:
zenskadolnaobleka0nz.gif

чепкајќи по некои интернет страници ја најдов сликичкава и потполно се слагам. што мислите вие? што ли ќе се 'носи' во 2020?:)

модата се враќа...... :icon_bigg :icon_roll

princess напиша:
zenskadolnaobleka0nz.gif

чепкајќи по некои интернет страници ја најдов сликичкава и потполно се слагам. што мислите вие? што ли ќе се 'носи' во 2020?:)

Се сложува некој со мене дека и 2006 некој не носи ништо?

hehe ja se slagam....
....ima sekakvi:)

хммм, интересно, ама мислам дека има шанси да се врати модата, во помодерна верзија...тешко дека ке биде модерно голи да шетаме.....

FortunE напиша:
Се сложува некој со мене дека и 2006 некој не носи ништо?

Да, јас нормално!
Ама со извинување до таквите, како може таква дебилна работа да прават? Јас не можам да шетам без гаќи па незнам што да е ... не мода, со пиштол да ме тераат и нема! Ама океј, има бе девојки што неможат да привлечат внимание на друг начин, па ќе се шетаме голи, а јас сум во тие другите ... и гаќи од 1920 да носам, ќе ми легнат убаво, ќе се чувствувам екстра и ќе имам што сакам ... лилааааааааааааа:bravo: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Sepak mislam deka nema nisto da se smeni!:nesum:

Ova go iam videno odamna i mislam deka bas taka ke bide...Pa luge kao so vika KohlBass globalno zatopluvanje, gleate kolku promeni ima pa zoso da ne i so dolnata obleka...Normalna rabota:))))

Се враќа модата. 150 years BC , луѓево шетале голи ..

Аман бе за гаќи!!!
А вака како шо иде времето и вакви училишни униформи ќе се носат како што ми изгледа:raz:
cj_58393.jpg

jas mislam deka povtorno ke se vratime od pocetok!se se vrti vo krug!

Na radost na maskata populacija e ova :)

normalno se se vrti u krug a najveke modata u 2020 nema da setame goli tuku vajda ke nosime zivri ali u pomoderna verzija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom