Everybody Loves Raymond

Не е типот бесчуствителен тој е добар човек, тоа што така се представувља му е лице за пред другите.
Кај цајканот ми е најсмешно што е мажиште огромно, а се жали на ситни мали работи, униформата го прави авторитетен човек, а во глумата се представува како мало дете. Представен е слично како нашиот стереотип за полицајците само на американски начин.
Татко му? добар? Пфф. ya, right.

Серијава ја вбројувам во три омилени ситкоми на сите времиња. На Нова ја имам гледано безброј пати (токлу пати и е репризирана) а сега и се мерачам на неделните репризи на Сител 3, како посластица ми доаѓаат 5 една по друга во досадните неделни попладна. Мари- омилен лик! Зашто? Затоа што жената е типична Балканска свекрва, креаторот (Реј Романо) мора да чепнал дел од нашиов менталитет и го префрлил во еден успешен американски ситком.
Реј- ме убива во поим неговата флегматичност, неговиот ноншалантен став во однос жена-мајка, пресмешен во гримаси и типичен средовечен женет маж.
Роби- :pos:ЦАР! Најсмешни епизоди кога беше ранет од бик и вечната дилема на останатите (пред да се ожени) дали е геј или не!
Френк- hilarious! Ја обожавам неговата саркастична смисла за хумор. Holly shit!:pos:
Дебра- најсмешна во епизодите кога има pms и во оние кога војува со Мари:poss:

Интересна серија. Загреан ко што сум кога глеам Луди 70-ти ова доаѓа ко јаготка на шлагот. :)

Класика е серијава бе :)
За мене у два најдобри ситкоми на сите времиња :) Незнам која ми е подобра оваа или Friends.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom