- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Јас им се извинувам на сите така подебели животни(свињи,слонови) што сум ги споредил со Боки13
Jas sum se snasol i bez nego cigane,a ti sto ke si ostanes prost cel zivot i ke mu sudis na nekoj sto ne znae ni da postois toa e veke druga rabota.Зарем сеуште се замарате со свињава, да не ми замерат свињиве али у момент не ми текнуе друг збор за шоу менот
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:17 ---
Води си го дома ако ти се допаѓа, ке се снајдеш и ти покрај него, ние вака прости ке си останеме .
Не прави смеи дечаче прочитај што пишуваш ,да не се смее светот, твојот 13ка цела нација ја срами ти го браниш стави си прст малце на тоа чело ако си способен, ај пушти си сега нека песна од него и .Jas sum se snasol i bez nego cigane,a ti sto ke si ostanes prost cel zivot i ke mu sudis na nekoj sto ne znae ni da postois toa e veke druga rabota.
Ni mene ne mi e mil Boki da se razbereme...ama sve sto kaza mu bese spot on.Glej si bre svoj zivot cigane,koj si ti da mu sudis na nekoj i da go narekuvas svinja?!...exactly! ,,,,,,,nobody!
Odi u kina da te ebam slavi nekoj ruski praznik ....nacija za tebe e poim aj pod ruka so boki zaedno da si lizete g...teJakata nacija sto ja imate pa uste Boki vi e kriv sto kao demek on ve sramel.Idi be leci se psihopat eden.
alo pederce sto glumis be ti sakas da bidi napraven kako boki 13ka vo facata samo preku priroden pat da bides iskasan od bumbari smrt za pederite !!!!!!!!!!!!!!!!!Jakata nacija sto ja imate pa uste Boki vi e kriv sto kao demek on ve sramel.Idi be leci se psihopat eden.
Ај ај сеа не се праи дека несакаш.До сите што гласавте за предлогот кој ме вклучува и мене:
- Да даде Господ следниот пат кога ќе треба да се ебете со жената/девојката/мувачицата, тоа курот доле да ви се собере како уста што сисала неколку литра ултра кисела лимонада, да ви стане џоа кожурец од гасеници да ви се направи, абе да ви овене као цвеќе жигосано под сонце.
Благодарам за вниманието.
Извини имам стандарди. Знам дека мразиш педери, ама да ме спаруваш со Боки 13 е најдолна навреда што постои . Не за друго, преоѓа во зоофилија. Никогаш не ме привлекувале нилски коњи.Ај ај сеа не се праи дека несакаш.
Тој стандард по вашиот „речник“ се нарекува угледна мома?Извини имам стандарди. Знам дека мразиш педери, ама да ме спаруваш со Боки 13 е најдолна навреда што постои . Не за друго, преоѓа во зоофилија. Никогаш не ме привлекувале нилски коњи.
Па кога не си искусил такво нешто како угледна мома/девојка, сигурно дека ќе прашуваш. Згора на тоа, и педер да прашуваш . A ако за мома, како "мома" прашуваш, тогаш не знам. Не сум овде да изигравам мачмејкер. Ако имаш такви интереси, знаеш кај да ги задоволиш .Тој стандард по вашиот „речник“ се нарекува угледна мома?