EVE SEGA KE VI SE OBRATAM NA SVOJOT MAJCIN-MAKDEONSKI JAZIK!!!

Мојата желба за Боки е?

• Вкупно гласачи
    121
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас им се извинувам на сите така подебели животни(свињи,слонови) што сум ги споредил со Боки13

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Зарем сеуште се замарате со свињава, да не ми замерат свињиве али у момент не ми текнуе друг збор за шоу менот:)
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:17 ---

Води си го дома ако ти се допаѓа, ке се снајдеш и ти покрај него, ние вака прости ке си останеме :).
Jas sum se snasol i bez nego cigane,a ti sto ke si ostanes prost cel zivot i ke mu sudis na nekoj sto ne znae ni da postois toa e veke druga rabota.
Ni mene ne mi e mil Boki da se razbereme...ama sve sto kaza mu bese spot on.Glej si bre svoj zivot cigane,koj si ti da mu sudis na nekoj i da go narekuvas svinja?!...exactly! ,,,,,,,nobody!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
инаку зошто насловов не е сменет на kirilica?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Jas sum se snasol i bez nego cigane,a ti sto ke si ostanes prost cel zivot i ke mu sudis na nekoj sto ne znae ni da postois toa e veke druga rabota.
Ni mene ne mi e mil Boki da se razbereme...ama sve sto kaza mu bese spot on.Glej si bre svoj zivot cigane,koj si ti da mu sudis na nekoj i da go narekuvas svinja?!...exactly! ,,,,,,,nobody!
Не прави смеи дечаче прочитај што пишуваш ,да не се смее светот, твојот 13ка цела нација ја срами ти го браниш стави си прст малце на тоа чело ако си способен, ај пушти си сега нека песна од него и :drk:.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
До сите што гласавте за предлогот кој ме вклучува и мене:

- Да даде Господ следниот пат кога ќе треба да се ебете со жената/девојката/мувачицата, тоа курот доле да ви се собере како уста што сисала неколку литра ултра кисела лимонада, да ви стане џоа кожурец од гасеници да ви се направи, абе да ви овене као цвеќе жигосано под сонце.

Благодарам за вниманието.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
До сите што гласавте за предлогот кој ме вклучува и мене:

- Да даде Господ следниот пат кога ќе треба да се ебете со жената/девојката/мувачицата, тоа курот доле да ви се собере како уста што сисала неколку литра ултра кисела лимонада, да ви стане џоа кожурец од гасеници да ви се направи, абе да ви овене као цвеќе жигосано под сонце.

Благодарам за вниманието.
Ај ај сеа не се праи дека несакаш.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ај ај сеа не се праи дека несакаш.
Извини имам стандарди. Знам дека мразиш педери, ама да ме спаруваш со Боки 13 е најдолна навреда што постои :). Не за друго, преоѓа во зоофилија. Никогаш не ме привлекувале нилски коњи.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Извини имам стандарди. Знам дека мразиш педери, ама да ме спаруваш со Боки 13 е најдолна навреда што постои :). Не за друго, преоѓа во зоофилија. Никогаш не ме привлекувале нилски коњи.
Тој стандард по вашиот „речник“ се нарекува угледна мома?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Тој стандард по вашиот „речник“ се нарекува угледна мома?
Па кога не си искусил такво нешто како угледна мома/девојка, сигурно дека ќе прашуваш. Згора на тоа, и педер да прашуваш :). A ако за мома, како "мома" прашуваш, тогаш не знам. Не сум овде да изигравам мачмејкер. Ако имаш такви интереси, знаеш кај да ги задоволиш :).

И овде е крај на разговорот.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Демек стрејтер не може да има мислење во врска со тоа дали субјект од истиот пол е привлечен.
Robert Downey Jr. е убав маж. Johny Depp e убав маж. Jake Gyllenhaal e убав маж. Боки 13 е грд и дебел ропак без чувство за естетика.

Kajgana Shop

На врв Bottom