Еве ги мировниците!

• Креатор на темата Креатор на темата kumanovali
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm: Ништо ново кај овие... ама ако... кога тогаш ќе ги акни некој од земја!!! Не знам кој комплексаш и имбецил треба да бидеш за да влечкаш дете по земја со оружје во раце...

Ционизмот е крив за овие работи. Таа проклета идеологија. Терористичка идеологија.

Ako be ne tresete zeleni na propagandni videa. Ona vi e klasicna Palestinska propaganda.

И едните и другите се ептен јаки против цивили. Најлесно е против цивилите, сите го можат тоа, нека оди во некоја борба против наоружани и рамномерни на него да го видам дали вака ќе прави или ќе се крие во некоја пештера... Крвници бе!

Site muslimani se teroristi od mali ve ucat da stavate na pojas redenici TNT , taka da jas negledam brutalnost ti vide nekade?

Дечко,направи добро за оваа планета,фрли се од тераса.

Верувај,цел свет ќе ти биде благодарен.

Znaci sekoj den vi se serviraat dokazi za toa sto im se slucuva na palestincite i seuste negirate.. Taka negiral svetot i za Hitler, taka negiraat i za sostojbata vo Sirija, za glupavite religiozni vojni vo Afrika.. Kur go boli nekoj, treba pari da praj od prodavanje na oruzje pa zosto da se mesa i da prekinuva vojni ..
A deckovo ctrkantia sakam da go prasam dali ja ima procitano ,, Volsebnoto samarce '' ?

Znaci sekoj den vi se serviraat dokazi za toa sto im se slucuva na palestincite i seuste negirate.. Taka negiral svetot i za Hitler, taka negiraat i za sostojbata vo Sirija, za glupavite religiozni vojni vo Afrika.. Kur go boli nekoj, treba pari da praj od prodavanje na oruzje pa zosto da se mesa i da prekinuva vojni ..
A deckovo ctrkantia sakam da go prasam dali ja ima procitano ,, Volsebnoto samarce '' ?
Да ја имам прочитано книгата и серијата ја имам гледано.
Трајче дрварчето,Бошко Буха,Ибе Пликуќа........биле деца па што правеле

Чекај чекај.....насловот не ми е некако јасен ,,еве ги мировниците,, што има тука нешто невообичаено јас не знам....ова го има во секоја држава,па кај нас е полошо кај нас полицијата убива деца колку што се секавам јас...леле мори мајко што му направил му удри клоца на детево пфффффф Нема ни потреба од нова тема за ова бадијала клипче од 1 мин како некојси му удира клоца ....абе ај не ме заебавај!!!!

Да ја имам прочитано книгата и серијата ја имам гледано.
Трајче дрварчето,Бошко Буха,Ибе Пликуќа........биле деца па што правеле
Pa dokolku ne gi opravduvas diverziite koi gi pravat palestinskite deca, togas indiretkno nema da gi opravduvas i onie na makedonskite deca protiv fasistickiot okupator. Iako od tvojot post ne sum siguren dali si neutralno nastroen ili gi obvinuvas. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom