ЕУРО 2020 - Група Д (Англија, Хрватска, Шкотска, Чешка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У депресија ме фрли утакмицава. Неписмено островјани кај знаат фудбал да играат.
Играј на дугачки топки као порано барем интересно ќе биде у дуели, вака како умрени некои.

А и јас сум до толку тажен што не ни иам друго да праам у петок навечер.

У депресија ме фрли утакмицава. Неписмено островјани кај знаат фудбал да играат.
Играј на дугачки топки као порано барем интересно ќе биде у дуели, вака како умрени некои.

А и јас сум до толку тажен што не ни иам друго да праам у петок навечер.
IKIFEEL.jpg

Како и зошто Стерлинг игра пред Грилиш никако не можам да сфатам.

Според кои критериуми Англија е меѓу првите фаворити за титула, тука некаде со Франција, Белгија, Португалија ... Па една Италија ќе им влези и свеста ќе им ја земи.
Автоматски споено мислење:

Леле муабетите во студиото, како рандом просечни кладионичари пред златна копачка :ROFLMAO:

Според кои критериуми Англија е меѓу првите фаворити за титула, тука некаде со Франција, Белгија, Португалија ... Па една Италија ќе им влези и свеста ќе им ја земи.
Не ги зарекувај!
Италија никогаш не играла вака добро у прва фаза на некое натпреварување. Секогаш било, еедвај па во следна рунда и таму ќе се повампири некој. Сега некако се’ обратно, растураат од почеток :cautious:

Англичаниве кур ќе свиткаат на првенствово...

Леле муабетите во студиото, како рандом просечни кладионичари пред златна копачка :ROFLMAO:

како пиша па една Италија… или мислеше на Шпанија?

Sent from my iPhone using Tapatalk

како пиша па една Италија… или мислеше на Шпанија?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па Италија иако имаа добар старт никој не ги ставаше да бидат во првите фаворити за титула, реално и немаа вистински тест, Швајцарија и Турција разочараа тотално и на двата натпревари. Ама ќе видиме,фаворит од сенка Италија. Мислам дека Белгија ќе освои, се така ме мава од сам старт.

Сакаат да ја избегнат групата кај шо се Франција Португалија и Германија, ќе одат на второ место.
Шкотска мислам ќе ја тресни Хрватска, прелоши се Хрватска.

Ееее, Англичаните играа на нерешено (и ќе играат на нерешено и со Чешка) за да избегнат да играат со вториот од група Ф? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom