Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Има шанса за Италија си останувам јас на моето

Холандија
Италија
Франција
Романија

Има сеуште шанси за светскиот првак, да, ако му лупне некој една заушка на Донадони па да се опамети...

Одлично ! не да провоцирам, ама искрено Италијаните не ѓи сакам многу, многу. па ми се исполни малку срцето кога Холандија едноставно ѓи декласираше и целосно го надигра светскиот шампион. Има уште шанси. интересна утакмица ќе биде Италија - Франција, мислам дека ќе е одлучувачка во оваа група.

ТоБ, ми се направи меракот конечно, да победи фудбалот а не глумата на италијаните.

Прв навистина добар натпревар на ова ЕП. До сега сите беа гола вода, со исклучок на Португалија.

pa i germanija igraa dobro ali holandija zveroviii samo taka ajde ajde

За сите навивчи на Италија - шшшшт!

U veliko sranje se najdoa sea Zabarive. Ne bi sakal pred vreme da komentiram, ama nekako ja vise bi i dal sansi na Romanija za plasman ponataka, otkolku na niv. Ednostavno sramot koj sto dozivejaa vecerva ke gi sledi i ke ima posledici vo narednive dva nivni natprevari.

Od druga strana pak Sekoja Cest za Holandija koja pokaza karakter, igra, odlicna koordinacija i raspored na terenot, ama najvise fizicka podgotvenost do maksimum. Sto bi se reklo letaa po terenot i gi imase nasekade, nesto sto go nemase dosea kaj nitu edna druga reprezentacija t.e. na site predvreme im disea gumite. Samo neka prodolzat taka i rezultatite ke idat sami po sebe.

Francija isto kako i nivnite ''prijateli'' Italija odigraa katastrofalno. Za niv vise napisav na temava koja e otvorena strikno za naptrevarot Francija - Romanija, taka da ne bi se navrakal i povtoruval. Ocekuvam golema bitka megu niv i Zabarive za toa 2. mesto koe vodi ponatamu, ama najgolem keef bi mi se naprailo dokolku Romanija uspee da izlvlece najgolema korist od ovie dve reprezentacii i se plasira vo cetvrt - finaleto :) ... !!!* :wink:

1, 2, 3 Out Out Italy :)
Барем ми се направи кејфот, изгубија италјаните :)
Само Џиџи и Дедо Перо, другото се..

1.Холандија и Франција минат низ групи :)

Како тргнало Холандија би требало да одат понатаму - заслужено! За второто место ќе биде многу тешко. Иако сакам Романија да оди понатаму поверојатно е да отиде или Италија или Франција :(.

Италија ке оди понатаму секако.Франција со таа игра ништо не прави.Само овој донадони да го стави дел пиеро во 1 тим и тепаме.

Италија ако изгубат сега од Холандија, и наредното коло од Франција нека се простат Европското :)
Последното коло ке игра со Франција.Па ако ги тепа на Романија,а Франција игра нерешено или губи од Холандија,Франција ке мора да оди на победа во дуелот со Италија(ако сакат да ги поминат групите).Но тука може Холандија пак да ги пушти на Романија(ако ги тепат на Французите) и тие 2 да идат понатаму..:).
Поздрав!

Ma Holandija sigurno ke odi ponatamu, a i Italija sega ima najveke sansi ioako vcera izgubija.

Италија може да помине само ако ја смени тактиката Донадони,само ако се освести дека треба да ги игра де роси и аквилани место гатузо и амброзини,исто така киелини место матераци и дел пиеро место ди натале..сите знаат дека овие играчи треба да се сменат,ако играат вака можат да ги тепаат Романија

мислам треба да игра со овие 11:

Буфон
Замброта,Барзаљи,Келини,Гросо
Гатузо,Пирло,Де Роси
Тони, Бориело, Дел Пиеро

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom