Eспресо или Експресо?

Nisto si rekov razbiras nesto, ke izvajs nekoe pravilo i propis povrzano so geografsko poteklo, jazicna grupa, govorno podracje, deka toa e meko h koe se gubi ko ke smrkas od fildjanot, deka pravilata ne se isti za italijanite i turcite oti 5 veka tursko ropstvo ne se malce pa koj gi eba, ke si go vikame kako so sakame ili ona standardnoto taka site go vikat. Site opcii bea vo igra, se ocekivav ama deka pederski ke se kries zad ribolovna oprema stvarno ne ocekuvav :(
Владе враќам само зашто постигам ниво на борис јелцин. Работам во продажби повеќе од 10 години, точно знам што те храни и што поточно не те храни тебе, не си прв, и најверојатно, за жал, не си последен.
Автоматски споено мислење:

Влегол у погрешна партија :D
Сеедно за мене, влегол у политика, тур му пепел. Ама кај нас брз кеш на друг начин нема за жал, можеби затоа, а можеби му придаваме вредност која што ја нема. Ко што викаа у x-files: The truth is out there.

Владе враќам само зашто постигам ниво на борис јелцин. Работам во продажби повеќе од 10 години, точно знам што те храни и што поточно не те храни тебе, не си прв, и најверојатно, за жал, не си последен.
Ok, nema sramota vo toa da ne znaes. Mi deluvase deka se razbiras, kako se imase raspisano, pa etiketi lepenje, italijani da bevte nemase tolku da se pritresvate.
Nisto ko taka, aj mozi nekoj drug od pomodarkive znaj so e fintata :cautious:

Шала на страна ама Бранко Црвенковски добар фраер бил на времето.
Nemozel da prestigni coekot :toe:

Ok, nema sramota vo toa da ne znaes. Mi deluvase deka se razbiras, kako se imase raspisano, pa etiketi lepenje, italijani da bevte nemase tolku da se pritresvate.
Nisto ko taka, aj mozi nekoj drug od pomodarkive znaj so e fintata :cautious:

Nemozel da prestigni coekot :toe:
Не ме сфаќај погрешно, викендов ја нема девојка ми, сум си исполнил целите за ова тромесечје, веруј и мене досадно ми е, земав неколку вотки друштво да ми праат. На темава не ти реплицирам од принцип, отвориш ли тема, на пр. машки/чаршиски/кафански муабети таму сум, најверојатно недели ќе сум таму затоа што четвртото тромесечје обично и само се пишува, па до нова година сум у игра. Дај отвори некоја кур-ташак тема да се зезаме, избаци нешто креативно, ама лајт.

Не ме сфаќај погрешно, викендов ја нема девојка ми, сум си исполнил целите за ова тромесечје, веруј и мене досадно ми е, земав неколку вотки друштво да ми праат. На темава не ти реплицирам од принцип, отвориш ли тема, на пр. машки/чаршиски/кафански муабети таму сум, најверојатно недели ќе сум таму затоа што четвртото тромесечје обично и само се пишува, па до нова година сум у игра. Дај отвори некоја кур-ташак тема да се зезаме, избаци нешто креативно, ама лајт.
Владе е офлајн.
Овакф момент мора да се запамти и овековечи.
Напраи скриншот док читаш, еве ја направи. Сите мои слики од Ареа.

Владе е офлајн.
Овакф момент мора да се запамти и овековечи.
Напраи скриншот док читаш, еве ја направи. Сите мои слики од Ареа.
Не контам, зашто да направам скриншот? Му кажав тоа што мислам.

Не контам, зашто да направам скриншот? Му кажав тоа што мислам.
Шалу се де.

Да се овековечи што е офлајн.
А и Чолисмо е офлајн, а и аи е офлајн.

Шалу се де.

Да се овековечи што е офлајн.
А и Чолисмо е офлајн, а и аи е офлајн.
Аааа ок, сконтав сеа хаха, малку сум цврцнат, отиде една од пријателките што ми се друшки хахах.

Back
На врв Bottom