Eспресо или Експресо?

Еве сега одма, да не сакаш и nudes да ти пратам, да не немаш стабилен интернет таму у селото па нема материјал за ручни рад :icon_lol:
Jas imam jahta ista ko onaa na Zaev, samo druga boja . Bas sega si plovam so nea, si se kuropecam so se veli. Ke ti pratev i slika ama nemam internet :toe:

Jas imam jahta ista ko onaa na Zaev, samo druga boja . Bas sega si plovam so nea, si se kuropecam so se veli. Ke ti pratev i slika ama nemam internet :toe:
Џабе и да пишеш, ти када дома немаш да се куропецаш у неа па јахта.

Da imase dva grama mozok ke izvlecese nekoj zaklucok od muabetot, ali kako sto rekov retko glup lik si :facepalm:
Кој заклучок дека мислиш дека си Итар Пејо? А уствари си само прост селанец.

Кој си ти јас да ти праќам слики? Јас од тебе небарам затоа што знам дека си сам ливадар,едно збориш на форумов а друго правиш во селото.

Кој заклучок дека мислиш дека си Итар Пејо? А уствари си само прост селанец.

Кој си ти јас да ти праќам слики? Јас од тебе небарам затоа што знам дека си сам ливадар,едно збориш на форумов а друго правиш во селото.
Znaci ne mi vervas deka imam jahta ? :cautious:

Znaci ne mi vervas deka imam jahta ? :cautious:
Верувам дека си сам ливадар и дека сам и ќе умреш. Дека ќе се смениш тешко, годините те газат последна опција ти е невеста од Албанија. Ако и таа не ти избега после месец дена.

Ајвер или ајвар?

Еј, абе нема гу Мачка од едн до пет, порасна преко ноќ, ск е од шес до десет.

Ostaj go be, neka si gi izvaj frustracite, neka se olesni. Neebitisot e mnogu zaebana rabota :toe:
Така е Владе, те разбирам комплетно како ливадар на село немаш многу избор освен десанка.

Dominantna raka be, ne ideologija :D
Незнам на форумов едно збориш а у пракса друго правиш. Искрено не би ме изненадило да имаш дома урамена слика од Бранко Црвенковски.

Back
На врв Bottom