Escape-полноќни журки!

• Креатор на темата Креатор на темата dee dee
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ete vi rokersko katche:) ako milo mi e...bolje nego vladica i ekipa :) so srekja...

Caligula напиша:
ete vi rokersko katche:) ako milo mi e...bolje nego vladica i ekipa :) so srekja...

ејјјјјјј...ама чекај ти некна спомна нешо џес она ова....кажи кај беше тоа....така у класичен трио....и мене че ме интересира..........:music3: :music3:

Kje se deshava cetvrtok i petok pak,u kafanata dole u MKC,pak kje bide u zivo..i mnogu e ok.Valjda kje idam ;)

да ти кажам......не сум ич решен за вечерва,ама ако излезам...ќе се видиме!!!!

vcera bev na seshn,super bese....dobro so napravija vakvo mesto vo blizina na aerodrom...:)

може некој да пише како е на свирките оти никако да скокнам да видам

Еве ја и програмата за оваа недела

"Водечкиот скопски рокенрол клуб Escape ја објави програмата за оваа недела. Првата забава е закажана за утре на полноќ, со свирка на Гиш и на составот Blues Makers. Четврточно во Escape настапуваат култните Д.Н.О., а во петокот свирка ќе има Триото на Владимир Четкар. Во сабота повторно ќе настапат Сешн Селекшн, а во недела Cool Runnings with Active Rasta Selectors. Сите свирки започнуваат на полноќ."

dee dee напиша:
"Водечкиот скопски рокенрол клуб Escape ."

РОКЕНРОЛ КЛУБ??????????????????????????????????????????????????????
ја кога бев внатре,ми се повраќаше од типци,типки и умц умц............:raz:
значи ја сменија шемата????????

Sega kao rock n roll..ama povekje od nemajkade se sobiraat lugjeto..sto i ne e taka losho..dodeka da otvorat nekoe drugo mesto..ne za drugo,minatiot pat edna se triese od mene...:))

POcnuva so rokenrol a prodolzuva so blues i trioto na Cetkar... rock and roll na jezerski i bluzerski nacin rabotaa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom