Не знам,пред едно 7-8 години си поминував супер во Лидо,сега се ми е бледа копија на тоа време..а за мало место,Браво ти го препорачувам..за преку ден..друго не знам..
во четвртокот стигнавме малце порано (околу 23.30) и немаше живо пиле..па се прошетавме така низ местото ко дебилчиња, и излеговме да се прошлаеме уште малце ама на крај завршивме во Маракана и супер си поминав
иначе што се однесува до Ескејп местото супер изгледа (ме потсеќа на ајриш паб), за луѓето што работат таму немам зборови...ептен се фини и на висина на задачата...штета што не успеав да ја доловам атмосферата на свирката..но некој друг пат (се надевам во најскоро време)
т.е. имав ми го дрпнаа новчаникот денеска...врие градов од џепароши бе ејјј...абе ќе сечам раце бре :pishtoldz ...од сеа у ц`цка ќе чувам пари и лични документи...ем посигурно е ем луфтата ќе попунам
колку не ми е до смеење ама ај...олвејс лук он д брајд сајд оф лајф
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.