Eric the eel :)

• Креатор на темата Креатор на темата centarec
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би бил горд доколку би бил на местото на Ерик ако не друго сите ќе дознаат за мене и Македонија на јутјуб дневно ќе ме потсетуваат по милион луѓе:baeh:
Него сакав да прашам има некој настап од светско ниво Ерик у последно време?

:pos2::pos2::pos2::pos2: Човеков е луд

Важно човекот си победи и си обезбеди пласман помеѓу...помеѓу самиот себе :vozbud:

Јас би бил горд доколку би бил на местото на Ерик ако не друго сите ќе дознаат за мене и Македонија на јутјуб дневно ќе ме потсетуваат по милион луѓе:baeh:
Него сакав да прашам има некој настап од светско ниво Ерик у последно време?
Нема, ама македонски Ерици на последнава Олимпијада видовме многу:pos:

"The last 15 meters were very difficult," Moussambani said. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ѕвероња

Jump to: navigation, search
Eric Moussambani (born May 31, 1978) is a swimmer from Equatorial Guinea.
Eric Moussambani, nicknamed "Eric The Eel" by the media after the name first appeared in an article by Craig Lord in The Times newspaper in London,[1] won brief international fame at the 2000 Summer Olympics when he swam his heat of the 100m freestyle in 1:52.72 and won, because the two other competitors Karim Bare and Farkhod Oripov were disqualified for taking a false start. His time was more than twice that of his faster competitors, and outside even the 200m world record. However he had set a new personal best and national record.
Толку ли незнаат да пливат?

Нема, ама македонски Ерици на последнава Олимпијада видовме многу:pos:
Колку и да ги има(а многу ги имаше)нема да ја достигнат славата на Ерик:nesum:
Ама и нема услови кај нас што сакате повеќе:kesa:

Колку и да ги има(а многу ги имаше)нема да ја достигнат славата на Ерик:nesum:
Ама и нема услови кај нас што сакате повеќе:kesa:
Не е толку до условите колку што е до мрзата. Мислите оние од Етиопија имаат услови или пак финансии?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom