Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Јас сум кандидат за претседател на Индонезија. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум кандидат за претседател на Индонезија.![]()
брат, а наместо кандидирање кое нема шанси да те изберат, да коалициравме со некоја од партиите индонезијски и за возврат нивните конгресмени бар да ги одобруваат барањата за државјанство сега кога немаме веќе конгресмен па мољакаат по конгресмениве туѓи....
ние 37 гласови за нивниот кандидат за претседател на Индонезија, тие на нас одобрување на сите барања за Индонезиско државјанство :wink:![]()
37 гласа за државјанства?....уфф...тешка одлука...колку државјанства ни требаат/ќе ни требаат? дали се исплати...мада кога неаме боље идеја зашто да не...бројте ме и мене, известувајте за кој треба да се гласавечерва Србија (без сојузници) ја нападна Славонија, Хрватска(11 сојузници)
тие што сте во таа српската војска, "приватната", барем ако веќе војувате, барем тргнете од аватарот знамето на македонија ако го имате ставено или национални обележја, па кога ќе заврши борбата вратете го...
пошто и Хрвати се потпишуваат на нашите петиции па во чест на тоа..
Јас да беше Индонезија вклучена во биткава од почит кон потписите немаше да војувам на таа битка...
брат, а наместо кандидирање кое нема шанси да те изберат, да коалициравме со некоја од партиите индонезијски и за возврат нивните конгресмени бар да ги одобруваат барањата за државјанство сега кога немаме веќе конгресмен па мољакаат по конгресмениве туѓи....
ние 37 гласови за нивниот кандидат за претседател на Индонезија, тие на нас одобрување на сите барања за Индонезиско државјанство :wink:![]()
37 гласа за државјанства?....уфф...тешка одлука...колку државјанства ни требаат/ќе ни требаат? дали се исплати...мада кога неаме боље идеја зашто да не...бројте ме и мене, известувајте за кој треба да се гласа![]()
Сепак цела индонезиска популација отиде во Америка оти ја завземаа Калифорниа.Туку дај кажите каков текст да напишам за државјанство да побарам?Не сум во писателска форма денеска.Мене ме избраа главните од партијата. Како претседателов наш ке си молчам јас за ова. Тие нека изберат. Иако е тешко да добиеме како што викаш ти. Секако и ова е невозможно но сепак...