eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа убаво се тоа сеа кога завршија изборите сеа во Украина е хаос Романците и направиа ПТО на Украина и сеа сеа караат Украина,Романиа и Унгарија кој од кого повисе у крал и каков е PEACE прецедатело на романиа предложи peace а потоа кога ММП ке истечаат тие ке склуцаат алианце со сила и ке ги преземат териториите тоа ти е 1 успешно ПТО по државјанството од кога ке ставено 23 Романски кандидати успешно ја преземаа власта во Украина мн се :tapp: овие украинци позз
има неш ново одите во ИНФО и доле е додадена WORLD MAP

United Ukraina има 500 членови и немозеа доволно гласови да собераат да победат срам да ги е :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ме плаќаат со 5 land skill 28 UAH моментално а кога ќе имам 6+ land skill (сега имам 5.92) ќе зимам околу 35 UAH а еден злато е 36 UAH :)

White Eagles Rulzz :)

Поради неуспехот на конгресните избори давам трајна оставка од преседателското место на Индо-Македонската партија... Партијата ќе ја презеде оној член кој има најголем Exp....

Многу сме разединети во различни држави, Украина, Индонезија,Бугарија,Турција, нормално дека нема да имаме успех, Добро си бевме на почеток со партии во две држави, сеуште сме малце играчи со право на глас за да може партии кај стигнеме да праиме:toe: Се додека не се собереме во 2-3 држави нема да имаме успеси:smir:

Многу сме разединети во различни држави, Украина, Индонезија,Бугарија,Турција, нормално дека нема да имаме успех, Добро си бевме на почеток со партии во две држави, сеуште сме малце играчи со право на глас за да може партии кај стигнеме да праиме:toe: Се додека не се собереме во 2-3 држави нема да имаме успеси:smir:

Во Индонезија сигурно имаме капацитет да земеме најмалку 2 когресмени , ама проблемот е што не се гласаше кадешто беше предвидено т.е и голем број од нашите во Индонезија не гласаа за Македонските кандидати...

BTW: Влегов со WE , само ова не ми се допаѓа Ves како да е дел од српската војска а на правилникот кажува дека е интернационална....

Уствари ние незнам што се замараме толку со политика ако веќе толку сакавме да земеме конгресмени можеше кој сака да отиде во Бугарија или останатите послаби држави да се кандидира во регион кај што се зима со по 1-2 гласа и готово после ќе направи resign важно имаш 5 злато и медал, испадни од конгресот да не мислат дека е тејк овер и готово, ем си добил нешто ем не правиш проблеми, гледате новиве Themacedon (13-ти левел) и Eddie Rebel (13-ти левел) прв медал зимаат и тоа конгресменски секоја чест !

Ален VES е дел од српската војска али VES и WE (White Eagle) не се иста војска, ова е независна приватна ако може да се каже а Вес е управувана од владата.

Ајсшутер напиша:
Уствари ние незнам што се замараме толку со политика ако веќе толку сакавме да земеме конгресмени можеше кој сака да отиде во Бугарија или останатите послаби држави да се кандидира во регион кај што се зима со по 1-2 гласа и готово после ќе направи resign важно имаш 5 злато и медал, испадни од конгресот да не мислат дека е тејк овер и готово, ем си добил нешто ем не правиш проблеми, гледате новиве Themacedon (13-ти левел) и Eddie Rebel (13-ти левел) прв медал зимаат и тоа конгресменски секоја чест !

Ален VES е дел од српската војска али VES и WE (White Eagle) не се иста војска, ова е независна приватна ако може да се каже а Вес е управувана од владата.

Ајде сите постирајте го ова обавезно во Shout видете колку мулти акаунти има Che Greco :pop: и испратете тикет !

http://www.erepublik.com/en/article/admins-please-check-this-users-911661/1/20

http://forum.we.ves.erepublik-sr.com/index.php

Знам дека е “приватна“ јас бев член уште пред 2 месеци ама не станав званичен зашто тогаш ја правевме македонската војската и се премислив....
Ајс, а што бара ова Вес на адрестата на официјалниот форум? Да, Вес е дел од српската војска, ама каква врска има со ВЕ која е “приватна “ војска!?

Ајсшутер колку време чекаше за да можеш да влезеш на WE форумот?

http://forum.we.ves.erepublik-sr.com/index.php

Знам дека е “приватна“ јас бев член уште пред 2 месеци ама не станав званичен зашто тогаш ја правевме македонската војската и се премислив....
Ајс, а што бара ова Вес на адрестата на официјалниот форум? Да, Вес е дел од српската војска, ама каква врска има со ВЕ која е “приватна “ војска!?

Незнам каква има али сигурно не се дел од ВЕС иако понекогаш им помагаат со оружје кога има ептен важни битки, и нормално дека повеќето ќе се борат за Србија кога повеќето се срби ..
Ајсшутер колку време чекаше за да можеш да влезеш на WE форумот?

Незнам вечерта се регистрирав дури другата ден видов дека ме активирале.

Ај пријавете го тој Balambani Brothers Inc на артиклот каде што вика Monkeydonia ќе фаќа бан, јас неможам ерор ми дава кога одам да отворам тикет .. ај некој ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom