eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно во WE.Ајс дај го бе тоа аватарчето на ереп шо го имаш.

За Американци се работи. Не важат договори :)

Договорено е Американците да им платата 200 злато по обичен регион и 300 злато по hign регион и сите да им ги вратат.
Конечно во WE.Ајс дај го бе тоа аватарчето на ереп шо го имаш.

Ќе ти даде Ralex тема од форумот има со аватари добра резолуција со чинови итн.

Јас за еден глас ги изгубив избориве али подобро зошто мора да шетаме често во други држави од WE и забрането е тоа, ќе требаше одма resign да правам.

неорганизација...тоа е... многу гласови ни избегаа од рака...некој не ни се уклучи (можеби од оправдани причини,али пред избориве беа тука), некој гласал предвреме... и тоа е... памет за следните избори...еххех:vozbud:

Еве ги аватарите нови мислам подобри се од предходниот за чинот јас овој ќе го ставам, за поручник и генерал ама овие се само за тие што се во WE.

wrmac3.jpg

wrmac4.jpg

На кој начин побогу се одвиваат тие избори? Таму каде што се кандидирав имав најмногу гласови, мојот т.н. противник немаше ниеден, а јас 7. What the fuck?

На кој начин побогу се одвиваат тие избори? Таму каде што се кандидирав имав најмногу гласови, мојот т.н. противник немаше ниеден, а јас 7. What the fuck?

Во кој регион беше кандидиран ?

Zhejiang. 7 гласови против 0 гласови, таква беше состојбата до 3 и пол наутро.

А сега е 14-7 за Redhya v2.0 епа различна временска зона кај нив повеќето немаа гласано како што знам, затоа сабајле кај нив изгледа ден е незнам точно.

хехехе....и јас имав 10-1, али од 19.00 до 23.00 он противникот направи пресврт и беше 12-10 за него... ние кога гласавме они спиеле и обратно...ние кога спиевме они гласале... различни временски зони!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom