А
Ајсшутер
Гостин
Бојан ако треба карта да одиш да гласаш за Slajder пиши ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако имаш вишок прати еднаБојан ако треба карта да одиш да гласаш за Slajder пиши ..
Блиц известувања од Индонезија
Slajder губи со 11:7 New Mexico
Мakedonero 7:1 Northern Cape
Toneh 7:0 Zhejiang
Македонци во Индонезија преселете се во New Mexico и гласајте за Сладер , останатите 2-ца нашите кандидати засега имаат сигурна предност!
Во моментов сум во разговор со турскиот министер за одбрана, наскоро очекувајте информации околу тоа дали ќе влеземе во нивната војска секако ќе не подржуваат со оружје и моментално му реков да најде добро платена работа ако сака, очекувајте повеќе информации кон крајот на денот и да ветија регион дека ќе ни дадат ако ја окупираат грција, Macedonia регионот а може и некој друг![]()
Ja sum momentalno vo Indonezija vo java 4lvl dali mozam da se preselam za da glasam(nov sum vo igrava zatoa prasuvam)?????
POZZ
:salut:
Ај нека ми прати некој карта за да гласам за нашиот во њу мексико. Имам само за една а после треба да се вратам пак во Јава.
ник:filipi
Би можело да се оствари тоа, да се бориме во склоп со турската војска само со малку поразлични аватари!
ни 5 генерали немаме :kesa:
а добро јас не знам што правите 19 левел кренале некои уште чин полковник немат
не гледајте само левел да крените гледајте малку и штета да правите доста штедете пари купувајте оружје
некои се договараат ТО да правиме а дали има 15 луѓе што прават 10.000 + штета
и popeye007 e генерал исто така 10.000+ мислев на вкупната штета што а имаат направеноToneh, Boyan и има останати што се блиску за генерали мене пример уште 1500 ми фали, и што има врска ТО со штета правење и никој не може да направи 10.000+ штета ...