eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бојан ако треба карта да одиш да гласаш за Slajder пиши ..

Блиц известувања од Индонезија

Slajder губи со 11:7 New Mexico

Мakedonero 7:1 Northern Cape

Toneh 7:0 Zhejiang

Македонци во Индонезија преселете се во New Mexico и гласајте за Сладер , останатите 2-ца нашите кандидати засега имаат сигурна предност!

Ти пишав ПП, ако си во можност одобри индонезиско државјанство на jovica_mak. Моментално е во Индонезија, меѓутоа има турско државјанство.

ДОБРА ВЕСТ! :vozbud:

На Google Translate ставиле Македонски јазик!!!

Ај па и во играва да не стават како eMacedonia! :cug:

Во моментов сум во разговор со турскиот министер за одбрана, наскоро очекувајте информации околу тоа дали ќе влеземе во нивната војска секако ќе не подржуваат со оружје и моментално му реков да најде добро платена работа ако сака, очекувајте повеќе информации кон крајот на денот и да ветија регион дека ќе ни дадат ако ја окупираат грција, Macedonia регионот а може и некој друг :)

Па преведував државе за на гоогле транслате :D имаше конкурс кој сака

Macedonia регионот доста е

Во моментов сум во разговор со турскиот министер за одбрана, наскоро очекувајте информации околу тоа дали ќе влеземе во нивната војска секако ќе не подржуваат со оружје и моментално му реков да најде добро платена работа ако сака, очекувајте повеќе информации кон крајот на денот и да ветија регион дека ќе ни дадат ако ја окупираат грција, Macedonia регионот а може и некој друг :)

Би можело да се оствари тоа, да се бориме во склоп со турската војска само со малку поразлични аватари!

Ај нека ми прати некој карта за да гласам за нашиот во њу мексико. Имам само за една а после треба да се вратам пак во Јава.

ник:filipi

Ja sum momentalno vo Indonezija vo java 4lvl dali mozam da se preselam za da glasam(nov sum vo igrava zatoa prasuvam)?????

POZZ
:salut:

неможеш да гласаш немас доволен левел на 6 левел се гласа така сеа за сеа узивај :wink:
колку лигје влегуваат во конгресот?

Ja sum momentalno vo Indonezija vo java 4lvl dali mozam da se preselam za da glasam(nov sum vo igrava zatoa prasuvam)?????

POZZ
:salut:

Неможеш мора 6+ левел.

Ај нека ми прати некој карта за да гласам за нашиот во њу мексико. Имам само за една а после треба да се вратам пак во Јава.

ник:filipi

Додај Davitkovski Holding за карта преку тој линк да те додам зошто неможам да барам преку срч-то ..

Би можело да се оствари тоа, да се бориме во склоп со турската војска само со малку поразлични аватари!

Да али овој ми вика дали сме имале FM's :pos: а ние имаме само 5 дали генерали и којзнае колку Colonel..

Еј кој е наш конгресмен во Индонезија?
Поднесов за државјанство! Ivan Vancho Makedonski!
Ај нека ме прифати! фала

ни 5 генерали немаме :kesa:
а добро јас не знам што правите 19 левел кренале некои уште чин полковник немат
не гледајте само левел да крените гледајте малку и штета да правите доста штедете пари купувајте оружје
некои се договараат ТО да правиме а дали има 15 луѓе што прават 10.000 + штета

ни 5 генерали немаме :kesa:
а добро јас не знам што правите 19 левел кренале некои уште чин полковник немат
не гледајте само левел да крените гледајте малку и штета да правите доста штедете пари купувајте оружје
некои се договараат ТО да правиме а дали има 15 луѓе што прават 10.000 + штета

Toneh, Boyan и има останати што се блиску за генерали мене пример уште 1500 ми фали, и што има врска ТО со штета правење и никој не може да направи 10.000+ штета ...

Toneh, Boyan и има останати што се блиску за генерали мене пример уште 1500 ми фали, и што има врска ТО со штета правење и никој не може да направи 10.000+ штета ...
и popeye007 e генерал исто така 10.000+ мислев на вкупната штета што а имаат направено :) сепак и тоа влијае на штетата што ке ја направат во битката
а за да му направиме ТО на некој (мислам од кога ке ни дадат држава) нели треба да му ги земеме сите региони
а за да му ги земеме сите региони не треба да правиме штета нели ???:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom