eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шпанија уште само 4 региони
Америка уште само 7 регион а за 2-3 саати ќе има 6

Следни на листата кои ќе бидат окупирани се Романија, Хрватска и Грција.

Унгарците, Русите и Индонезиците растурија низ светов. Португалија се засили малце па освои доста територии во САД. Британија има дел во Канада а и Иран освои дел од С. Америка. Франција ја освои Шпанија а Португалија треба малце да се сконцентрира кај незе дома а не во Америка зашто баш е интересно на полуостровот.

Ако има некој малку слободно време и разбира добро англиски нека пише пп секако ако сака да преведува мали текстови ми требаат за во весникот плаќам со оружје, злато или рапидшар акаунти ќе се договориме :)

1 артикл на ден или 1 на 2-3 дена ќе се договориме.

Ако има некој малку слободно време и разбира добро англиски нека пише пп секако ако сака да преведува мали текстови ми требаат за во весникот плаќам со оружје, злато или рапидшар акаунти ќе се договориме :)

1 артикл на ден или 1 на 2-3 дена ќе се договориме.

Ѕирни на eRep. :helou:

Одамна сакам да апраам акаунт на играва ама нз во која држава да се стаам.Сакам да прашам каде играте и каде е најдобро да се игра

ПОЗЗ:salut::salut:

Одамна сакам да апраам акаунт на играва ама нз во која држава да се стаам.Сакам да прашам каде играте и каде е најдобро да се игра

Индонезија - регион Јава...И Land фирма најди :)

Индонезија област Јава или во Турција Ист Антолија Регион (за во Турција не сум 100% сигурен дека се тука македонците)

кој беше конгресмен во индонезија???ај нека одобри државјанство на shadow man

Колку гласови има Македонија сега за сега и на кое место е?И каде може да се види тоа?

Колку гласови има Македонија сега за сега и на кое место е?И каде може да се види тоа?

На сајтот подоле во десниот агол се најгласаните предлози ..
http://erepublik.ws/suggest

Каде и како да ја најдам????

Компанијата како да ја најдеш ?
Ако денеска ја почна играта оди на линков и најздоле кликни Apply
http://www.erepublik.com/en/company/relax-grains-190822

Indonezija Califorina.
Hospital Q5
Defence System Q5

Имаме ли конгресмен во Турција да ме прифати за државјанство???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom