eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
До Ајсшутер и ЛазаросаМКД,
оладете. ЛазаросаМКД смета дека е потребен тој форум, Ајсшутер смета дека не е. Тој форум на никој неможе да му наштети. Незнам што толку се фативте за тоа. Гледам сега Македонија е прва за да ја стават ко држава, ако сите се испокараме сега, што ќе правиме кога ќе имаме држава? Ќе се делиме во групи? Ќе си крадеме злато? Кај сме малце уште да се испокараме меѓусебно фали.
Така е !
Уште еден форум нема да наштети.Почетниците би можеле да се зачелнуваат во едниот форум па со текот на времето како ке напредуваат да му се одобрува и членството во другиот форум.
А иначе ова со Блогот не е лоша идеја.

Нема потреба од карање.... Ајсшутер можеби си по природа избувлив ама немој така да реагираш , човекот сигурно потрошил доста време за форумот со најдобра намера и на крај да го осудуваме за тоа мислам дека не е во ред...
Иначе што се однесува до форумот нема да имаме штета од него , а колкава корист ќе имаме тоа ни преостанува да видиме:baeh:

ајде ајде две партии ќе бидат наши:oeoeoe:
Во едната во Индонезија води Ален, демократски и фер со 1 кандидат :pos2: во тешка и неизвесна борба до самиот крај води тесно со 100% од гласовите при што засега нема приговори од набљудувачите.

Во другата во Турција води Ајс со 66% при што се повикуваат оние со турско државјанство што уште не гласале да му дадат глас.

предлагам и двете партии после изборите да се преименуваат во

Add eMacedonia Movement по примерот на Add eCroatia Movement во Јужна Африка кои после 5-6 месеци лобирање добиле држава во најава на крајот од Ноември 2008 а им ја дали на почеток на Декември 2008

ајде ајде две партии ќе бидат наши:oeoeoe:
Во едната во Индонезија води Ален, демократски и фер со 1 кандидат :pos2: во тешка и неизвесна борба до самиот крај води тесно со 100% од гласовите при што засега нема приговори од набљудувачите.

Во другата во Турција води Ајс со 66% при што се повикуваат оние со турско државјанство што уште не гласале да му дадат глас.

предлагам и двете партии после изборите да се преименуваат во

Add eMacedonia Movement по примерот на Add eCroatia Movement во Јужна Африка кои после 5-6 месеци лобирање добиле држава во најава на крајот од Ноември 2008 а им ја дали на почеток на Декември 2008

Во врска со името незнам колку е добро тоа...
Со ова име ќе изгубиме голем дел НЕмакедонците кои се членови на партиите...
Јас мислев да биде нешто во стилот на Indo-Macedonian Party али сепак ќе се разгледаат сите предлози...
Доколку има некој др предлог нека пише...

Името моментално е Macedonian-Turkish Party и има ептен малку турци дали 6-7 има во нашата партија од 50 членови, затоа предлагам ако победам како претседател името да се промени во Adalet ve Kalkınma Partisi т.е Justice and Development Party како што има и вистинска политичка партија на Ердоган што е :)) така би дошле многу турци кај нас а би се познавале поради тоа што на партијата логото на едната страна десно ќе има македонско знаме и лево турското знаме, ќе испадне добро инаку еве го логото (вистинското) мислам дека е дозволено тоа со партиите.

justiceand.png

Ама одлучувам вие како ќе сакате, вака би се развиле и ќе не видат админите дека можеме и по 10+ конгресмени да освоиме.

Кажете ми како иде цената на Q1 куќа во злато?
И кажете ми United Macedonia некој од тука е?
одговорете ми брзо ве молам! :)

башка, со 4 land skill, зиам пола голд дневно (14 UAH а 37 UAH e 1 злато)...добра ми е работата? :)

башка, со 4 land skill, зиам пола голд дневно (14 UAH а 37 UAH e 1 злато)...добра ми е работата? :)

Мислам дека можеш поефтина да најдеш околу 3 би требало да најдеш Q1 куќа, инаку дајте предлози околу партијата како да правиме.

еве овде на форумот на ерепаблик на првата страна имаш еден продава q1 куќа за 3.3 gold друг q1 куќа за 3.5 gold итн. Ama so нив со странциве само преку официјален договор
да не те з...е некој да му ги донираш парите :tv:
никако без официјален договор!

14 uah ако 1 gold ти е 37 uah ти е 0.38 gold

овде во индонезија land skill се најдобро платени so 4 land skill плаќаат 18 Idr што е 0.55 gold

Луѓе како се вика партијата во Индонезија која ја земавме?

Луѓе како се вика партијата во Индонезија која ја земавме?

Partai Matahari eIndonesia

Ама стварно незнам јас што ќе правиме со 1-2 највеќе конгресмени таму подобро сите државјанство барем турско земете немора да живеете тука оти платите се мали барем ќе можете да гласате.

еве овде на форумот на ерепаблик на првата страна имаш еден продава q1 куќа за 3.3 gold друг q1 куќа за 3.5 gold итн. Ama so нив со странциве само преку официјален договор
да не те з...е некој да му ги донираш парите :tv:
никако без официјален договор!

14 uah ако 1 gold ти е 37 uah ти е 0.38 gold

овде во индонезија land skill се најдобро платени so 4 land skill плаќаат 18 Idr што е 0.55 gold
во кој регион сте, и дали имате q5 болница?

Indonesia, Java се 95 % од македонците оди таму има Q5 болница како и повеќето области во Индонезија.
можете некако да видите дали има место во некоја фирма за мене, 4.12 land skill и убаа плата? :)

можете некако да видите дали има место во некоја фирма за мене, 4.12 land skill и убаа плата? :)

Можеш и самиот да видиш исто бараш само знамето го мењаваш ама еве видов имаш полно работи за 4+ land skill најдобро платената е 18.02 IDR со *** ѕвездички е компанијата.

Можеш и самиот да видиш исто бараш само знамето го мењаваш ама еве видов имаш полно работи за 4+ land skill најдобро платената е 18.02 IDR со *** ѕвездички е компанијата.
да земам државјанство? и што да пишам во коментар? -_-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom