eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
направив форум и сите сте поканети!
нема никакво одобрување!

мислам дека со форумите се` е опфатено а за секој случај има и форум Разно.

http://emacedonia.forumotion.com

CooL супер е форумот и повторно 2 за додавање на македонија браво Мартин имас над 1700 гласа на весникот

Не заборавајте да ставате во Shout 1-2 пати дневно.... Уште малку и ќе избиеме на прво место ни требаат десетина гласа и на прво место сме :)... Да не ја пропуштиме можноста, после да не можат админите да зборат дека сеуште не можат да не стават во играта.

направив форум и сите сте поканети!
нема никакво одобрување!

мислам дека со форумите се` е опфатено а за секој случај има и форум Разно.

http://emacedonia.forumotion.com

Не креирајте безврска форуми, аман веќе 10 форуми веќе има а ни еден не среден како што треба.

Не креирајте безврска форуми, аман веќе 10 форуми веќе има а ни еден не среден како што треба.

Каде се тие "10 форуми" ??

на два се зачленив на двата не ме одобрија, да не треба молење?

Каде се тие "10 форуми" ??

на два се зачленив на двата не ме одобрија, да не треба молење?

Па кога не читаш ти напишаа што треба да направиш да ти одобрат, и ако ти не си член треба да формираш посебен форум, браво :браво:

Кој каде ми напишал ај "потсетиме"!!!

Испрати порака на играта до Nikolce и ќе ти ја одобри регистрацијата, инаку зошто не аплицирате за турско државјанство барем да можеме да гласаме сите во една држава вака разидинети делуваме многу послабо. Ако сте во друга држава само преселете се во Турција во било кој регион и откако ќе го направите тоа ќе ви побара дали сакате да аплицирате за државјанство ќе кликнете дека сакате и откако ќе го направите тоа повторно вратете се во државата каде сакате, така можете да патувате каде сакате а учествувате во политиката на државата каде што имате државјанство.

Испрати порака на играта до Nikolce и ќе ти ја одобри регистрацијата,

Според мене, постои потреба и од отворен форум ако ништо друго барем во одделот Помош(за нови играчи). Тој затворен форум тоа не го нуди. Ако си приметил има доста dead citizens и луѓе кои поради некоја грешка ќе отидат на помалце од 40 па после никој не им помага и се откажуваат од играта.
Затоа нека постои и тој форум кој е од отворена природа и не е елитистички.
А што се однесува на erepmacedonia побиени се двете работи дека е
1. Доверлив
2. Затворен

доверлив не е зашто членот laveol е бугарин (бтв, тој ник ми е добро познат и од Википедија и сите статии поврзани со Македонија и македонската историја ако е истиот човек) а овде за Македонци 10 дена се чека за одобрување и сега да не треба лична карта и отисоци..

затворен исто не е пошто "роботите" на Google и Yahoo имаат пристап и до "затворениот" форум и целата содржина внатре е достапна и за тие "неодобрените" преку пребарувачите

значи, резиме, не принудив никого сосила, само реков дека добредојдени се сите. Два форума не прават никаква штета уште повеќе што ете од отворениов форум ќе може да се регрутираат "подобните" за во "елитниот" форум.
Имам намера во делот Помош да ги преведам статиите од Wiki објаснувањата и туторијалите што ми ги испратија кога се зачленив во еХрватска на почетокот.

така да кој сака, http://emacedonia.forumotion.com/

Според мене, постои потреба и од отворен форум ако ништо друго барем во одделот Помош(за нови играчи). Тој затворен форум тоа не го нуди. Ако си приметил има доста dead citizens и луѓе кои поради некоја грешка ќе отидат на помалце од 40 па после никој не им помага и се откажуваат од играта.
Затоа нека постои и тој форум кој е од отворена природа и не е елитистички.
А што се однесува на erepmacedonia побиени се двете работи дека е
1. Доверлив
2. Затворен

доверлив не е зашто членот laveol е бугарин (бтв, тој ник ми е добро познат и од Википедија и сите статии поврзани со Македонија и македонската историја ако е истиот човек) а овде за Македонци 10 дена се чека за одобрување и сега да не треба лична карта и отисоци..

затворен исто не е пошто "роботите" на Google и Yahoo имаат пристап и до "затворениот" форум и целата содржина внатре е достапна и за тие "неодобрените"

значи, резиме, не принудив никого сосила, само реков дека добредојдени се сите. Два форума не прават никаква штета уште повеќе што ете од отворениов форум ќе може да се регрутираат "подобните" за во "елитниот" форум.
Имам намера во делот Помош да ги преведам статиите од Wiki објаснувањата и туторијалите што ми ги испратија кога се зачленив во еХрватска на почетокот.

така да кој сака, http://emacedonia.forumotion.com/

Има и отворен форум ако не го знаеш ти немора да отвараш нови, и катастрофа е овој што си го отворил, дизајн 0.

Има и отворен форум ако не го знаеш ти немора да отвараш нови, и катастрофа е овој што си го отворил, дизајн 0.

1.Ако за 13 денови играње не сум го дознал отворениот а да не отворев нов форум којзнае уште колку, значи слабо ви оди промовирањето негово

2.Ова не е избор за мис на Македонија, ако ти е побитна формата од содржината тогаш никој со сила ништо не те тера:uvo:

3.Конструктивни и добронамерни совети и предлози се добредојдени(никој не е совршен и не се разбира од се`) ама мрчење не:nenene:

1.Ако за 13 денови играње не сум го дознал отворениот а да не отворев нов форум којзнае уште колку, значи слабо ви оди промовирањето негово

2.Ова не е избор за мис на Македонија, ако ти е побитна формата од содржината тогаш никој со сила ништо не те тера:uvo:

3.Конструктивни и добронамерни совети и предлози се добредојдени(никој не е совршен и не се разбира од се`) ама мрчење не:nenene:

А за што треба промовирање да читаат на сите што ќе им текне, гледаш дека нашите пишуваат кај ќе стигнат, сакаш тоа да го читаат ?
Иначе Boyan ме води веќе 4 разлика !

Една недела немав ни работено ни се имав борено на играта и сега пак се враќам, ама после една недела пак нема да можам да играм така да од септември ќе се заангажирам за играта.

До Ајсшутер и ЛазаросаМКД,
оладете. ЛазаросаМКД смета дека е потребен тој форум, Ајсшутер смета дека не е. Тој форум на никој неможе да му наштети. Незнам што толку се фативте за тоа. Гледам сега Македонија е прва за да ја стават ко држава, ако сите се испокараме сега, што ќе правиме кога ќе имаме држава? Ќе се делиме во групи? Ќе си крадеме злато? Кај сме малце уште да се испокараме меѓусебно фали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom