eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe de4ki kako se praka slika na admini i kako se stava vo porakata pls pobrzo pisete

А може некој да ми каже ранковите како одат?
1.Прајват
2.Леутеант
3.Капетан
и после?

не не...

1.Прајват (десетар)
2.Корпорал (војник)
3.Сергеант (наредник)
4.Лиуетенат (поручник)
5.Каптаин (капетан)
6.Колонел (полковник мислам)
7.Генерал
8.Филд Маршал...

90% се вака...нека ме поправи некој ако грешам

не не...

1.Прајват (десетар)
2.Корпорал (војник)
3.Сергеант (наредник)
4.Лиуетенат (поручник)
5.Каптаин (капетан)
6.Колонел (полковник мислам)
7.Генерал
8.Филд Маршал...

90% се вака...нека ме поправи некој ако грешам

Прајват е војник,Корпорал е каплар,и другите ти се точни

абе за шо пари шиткавте Q1 оружја??

6 за сто овај за 1 злато де :)
Да не сака некој да му шиткнам куќа Q1 за 5 злато ?
добро, стандард цена држите...мислев нешто поефтини да не сте :) иам само 5 злато, незнам дали да ги давам за оружје...

добро, стандард цена држите...мислев нешто поефтини да не сте :) иам само 5 злато, незнам дали да ги давам за оружје...

Толку е сега во Турција оружјето е 25~ турски пари па сега види ти што како, иначе во Украина тука супер е солидна плата и секогаш има војни еве сега ја нападнавме Романија.

Толку е сега во Турција оружјето е 25~ турски пари па сега види ти што како, иначе во Украина тука супер е солидна плата и секогаш има војни еве сега ја нападнавме Романија.
израчунав за 1 голд моеш да земеш 5.9 оружја Q1, така да кај вас е мала нијанса поефтино...незнам дали да идам украина...шо регион си? башка мислиш ке зиам јаки пари со 3,05 ленд скил само :S oвде зиам само 5 TRY....многу слабо..

израчунав за 1 голд моеш да земеш 5.9 оружја Q1, така да кај вас е мала нијанса поефтино...незнам дали да идам украина...шо регион си? башка мислиш ке зиам јаки пари со 3,05 ленд скил само :S

Епа толку е неможам и јас толку поефтино да дадам скап е иронот а јас имам таква компанија ама немам финасии да почнам и со неа .. инаку со 3 скил зимаш 11 UAH тоа ти е 1/3 од еден злато, солидна плата се кладам дека не зимаш повеќе од 1/6 во Турција .. во регионот Donbas сум каде што има Q5 болница и супер е јас зимам нешто повеќе од пола злато на ден.

untitlava.jpg

Со Q1 оружје, еве колку штета правам.

Епа толку е неможам и јас толку поефтино да дадам скап е иронот а јас имам таква компанија ама немам финасии да почнам и со неа .. инаку со 3 скил зимаш 11 UAH тоа ти е 1/3 од еден злато, солидна плата се кладам дека не зимаш повеќе од 1/6 во Турција .. во регионот Donbas сум каде што има Q5 болница и супер е јас зимам нешто повеќе од пола злато на ден.

untitlava.jpg

Па сите прават по толку:toe:

untitlava.jpg

епа ондак ке се селам у украина...Чива е фирмава ? Macedonian Air Transport, најефтини се :)

епа ондак ке се селам у украина...Чива е фирмава ? Macedonian Air Transport, најефтини се :)

На Metodija Andonov Cento е компанијата, инаку ајде иди тука ќе спечалиш нешто или пак ќе кренеш некој чин, јас веќе имам 7300+ штета ..

На Metodija Andonov Cento е компанијата, инаку ајде иди тука ќе спечалиш нешто или пак ќе кренеш некој чин, јас веќе имам 7300+ штета ..
aбе со 3,05 ленд скил, можам во Q3 фирма да се вработам? или што ? во каква да идам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom