- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
а да не знаеш колку треба да сме за да ни дадат држава ?
300-400

можеби и сега ке ни дадат ако бараме но сега не сме спремни уште
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а да не знаеш колку треба да сме за да ни дадат држава ?
Абе а пошто ја и брат ми играме од ист компјутер да се пријавам сам кај админите дека играме заедно или не?
А може некој да ми каже ранковите како одат?
1.Прајват
2.Леутеант
3.Капетан
и после?
не не...
1.Прајват (десетар)
2.Корпорал (војник)
3.Сергеант (наредник)
4.Лиуетенат (поручник)
5.Каптаин (капетан)
6.Колонел (полковник мислам)
7.Генерал
8.Филд Маршал...
90% се вака...нека ме поправи некој ако грешам
абе за шо пари шиткавте Q1 оружја??
добро, стандард цена држите...мислев нешто поефтини да не сте6 за сто овај за 1 злато де
Да не сака некој да му шиткнам куќа Q1 за 5 злато ?
добро, стандард цена држите...мислев нешто поефтини да не стеиам само 5 злато, незнам дали да ги давам за оружје...
израчунав за 1 голд моеш да земеш 5.9 оружја Q1, така да кај вас е мала нијанса поефтино...незнам дали да идам украина...шо регион си? башка мислиш ке зиам јаки пари со 3,05 ленд скил само :S oвде зиам само 5 TRY....многу слабо..Толку е сега во Турција оружјето е 25~ турски пари па сега види ти што како, иначе во Украина тука супер е солидна плата и секогаш има војни еве сега ја нападнавме Романија.
израчунав за 1 голд моеш да земеш 5.9 оружја Q1, така да кај вас е мала нијанса поефтино...незнам дали да идам украина...шо регион си? башка мислиш ке зиам јаки пари со 3,05 ленд скил само :S
Епа толку е неможам и јас толку поефтино да дадам скап е иронот а јас имам таква компанија ама немам финасии да почнам и со неа .. инаку со 3 скил зимаш 11 UAH тоа ти е 1/3 од еден злато, солидна плата се кладам дека не зимаш повеќе од 1/6 во Турција .. во регионот Donbas сум каде што има Q5 болница и супер е јас зимам нешто повеќе од пола злато на ден.
![]()
Со Q1 оружје, еве колку штета правам.
епа ондак ке се селам у украина...Чива е фирмава ? Macedonian Air Transport, најефтини сеЕпа толку е неможам и јас толку поефтино да дадам скап е иронот а јас имам таква компанија ама немам финасии да почнам и со неа .. инаку со 3 скил зимаш 11 UAH тоа ти е 1/3 од еден злато, солидна плата се кладам дека не зимаш повеќе од 1/6 во Турција .. во регионот Donbas сум каде што има Q5 болница и супер е јас зимам нешто повеќе од пола злато на ден.
![]()
Со Q1 оружје, еве колку штета правам.
епа ондак ке се селам у украина...Чива е фирмава ? Macedonian Air Transport, најефтини се![]()
aбе со 3,05 ленд скил, можам во Q3 фирма да се вработам? или што ? во каква да идам?На Metodija Andonov Cento е компанијата, инаку ајде иди тука ќе спечалиш нешто или пак ќе кренеш некој чин, јас веќе имам 7300+ штета ..