eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сеа јово на ново нов акоунт и така натаму
ама неш не е уред на страната кога да се вклучам login ми пише CSIF Atack Deticed божем ја ке ја кракувам

сакаш да ти дадам акаунт??
има 13 индонезиски пари..7 левел е
98 wellness
2.2 land skill

Абе а пошто ја и брат ми играме од ист компјутер да се пријавам сам кај админите дека играме заедно или не?

Абе а пошто ја и брат ми играме од ист компјутер да се пријавам сам кај админите дека играме заедно или не?

Е тоа е веќе заебано, кога тогаш ќе те фатат тоа е сигурно вака барам пробај некако пиши им дека имаш ептен мал брат и насакајки се регистрирал и речи им ако ептен до толку не е дозволено нека избришат еден и готово, друга опција не гледам сепак ти одлучи си како ќе правиш.

А ми треба уште 1900 дмг за да станам генерал.

сакаш да ти дадам акаунт??
има 13 индонезиски пари..7 левел е
98 wellness
2.2 land skill

може дај го прати ми ПП и во неа усер и пасс ок?
Абе не ми е што ме банираа 50ГОЛД ојде у К... леле колку се нервирам

Иам мала идеја да и пратам е-маил со слика дека ацоунтот ми бил хакиран дека на мојта е-маил адреса досол е-,маил во кој ми казува дека акоунтот ми е хакнат и дека е од страната на Грците така да си пробам сре4ата:p
а имам и програма за анонимо праканје на е-маил на која сакас е-маил адреса

Ај и на мене. :smir:
ај и на мене пратете

еј сеа само што се уклучив на ерепублик кога гледам велнесот мие на 31 а ништо не сум напраел вчера ми беше на 49 а сеа на 31 ај помогните да напраем барем 41 да идем у војна па да се лечим ве молим многу или пратетеми 1 голд да купам тоа велнес бокс а 1 голд имам ај помагајте како знаете и можете ве молам многу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom