eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажете предлог за весников како да го крстам, не ептен долго некое.

Дајте пратете бе некој гифт, велнесов ми е катастрофа....овде Турција жими к. е....една недела војна да се немало...Aleksandar Dee_jay

Дајте пратете бе некој гифт, велнесов ми е катастрофа....овде Турција жими к. е....една недела војна да се немало...Aleksandar Dee_jay

77 имаш не гледам дека ти е катастрофа и секој втор ден има борби, можеш да се бориш кај Чиле - Аргентина ..

77 имаш не гледам дека ти е катастрофа и секој втор ден има борби, можеш да се бориш кај Чиле - Аргентина ..
А бе 77 ми е мислам, а во Америка дури бев под 90 никогаш не ми беше паднат....а како кај Чиле - Аргентина?

А бе 77 ми е мислам, а во Америка дури бев под 90 никогаш не ми беше паднат....а како кај Чиле - Аргентина?

Па Чиле - Аргентина секој втор ден имаат борба а бидејки се сојузници можат да се борат и Турците, ќе ги најдеш во International ако сакаш ќе те известувам кога ќе почне .. секој втор ден почнуваат накај 7-8 навечер.

Па Чиле - Аргентина секој втор ден имаат борба а бидејки се сојузници можат да се борат и Турците, ќе ги најдеш во International ако сакаш ќе те известувам кога ќе почне .. секој втор ден почнуваат накај 7-8 навечер.
Е ми ај давај ми ишарети ко ке има за тепање :)

од денес и јас почнав да ја играм играва...не ја разбирам баш ама ќе се снајдам :smir:

77 ти е ок. Исто како болен да си. Настинка те фатило. :pos:

Иначе печалбава во Индонезија е ок. До сеа си заработив 2 златника. За 2 недели ке бидам фул со пари. Војни има, поточно моментално една и таа е резистенс. Жени слабо, алкохолот е забранет а и нема МекДоналс. Другото е сосема ок.

Ебате Италијанците, еден гастербајтер пара не може да заработи у таа земја. Зимам едно 0,5 ИТЛ на ден а еден голд ти е помеѓу 40-50 ИТЛ. Сиромаштија невидена ееееј. Уше малце и давам отказ одам да работам за 1,5 ИТЛ :nesvest: Спремај ме мајко за печалбаа...

77 ти е ок. Исто како болен да си. Настинка те фатило. :pos:

Иначе печалбава во Индонезија е ок. До сеа си заработив 2 златника. За 2 недели ке бидам фул со пари. Војни има, поточно моментално една и таа е резистенс. Жени слабо, алкохолот е забранет а и нема МекДоналс. Другото е сосема ок.
Да да во право си!
Сеа зеам 13 инд што е блузи пола голд , а за неколку дена кревам 5 ланд скил и ќе земам околу 19 инд , а голдот е 28 инд!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom