eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па мислам дека кога Silkroad може да има подфорум, може и eRepublic. Сепак станува збор за претставување на својата држава. Поентата е да се информираат што повеќе луѓе, за да може и нас да не има, да видат дека и ние постоиме.

Не знам кој е модератор на форумов... доколку го прочита постов, би го замолил да ни одговори.

Ве молам дајте ми гифтови велнесот ми е само 10.Решив повторно да ја играм играва и направив реајв и ми даваат само 10 велнес.Никот ми е Ivan Pokupec.

Ве молам дајте ми гифтови велнесот ми е само 10.Решив повторно да ја играм играва и направив реајв и ми даваат само 10 велнес.Никот ми е Ivan Pokupec.
а да ти прати некој покана,па одново да почнеш да играш,со друг акаунт

п.с-ти на Сје брат си му бе ??:nesum:

Нема веќе потреба од отворање на подфорум на Кајгана, кога си постои цел посебен форум за eMacedonia.

Тој е само за договор, регистрацијата се одобрува само од администраторот и не се одобрува на секого, тука за повеќе да се зачленуваат на играта и со текот на времето да се добива пристап таму.

Тој е само за договор, регистрацијата се одобрува само од администраторот и не се одобрува на секого, тука за повеќе да се зачленуваат на играта и со текот на времето да се добива пристап таму.

Како и да е, не се отвора подфорум за една тема. Може идејата повторно да се разгледа после некое време, доколку во меѓувреме се појават повеќе квалитетни теми поврзани со играта.

Како и да е, не се отвора подфорум за една тема. Може идејата повторно да се разгледа после некое време, доколку во меѓувреме се појават повеќе квалитетни теми поврзани со играта.

Ќе има најмалку 10 убави развиени теми, како што гледам на Slikroad скоро и како да не се пишува, разгледајте дато на темите кога е последен пост, вака тука сигурен сум дека ќе има теми многу подобри. И последниве постови ако сакаш можеш да ги избришеш избегавме офтопик.
Ќе има теми само каде да ги отвараме ?

Еве неколку теми
Помош за почетници
Дискусија за проблеми
За политика
За фирми
За создавање на македонија
и за многу други работи за кои не можем да се сетим сега

Еве неколку теми
Помош за почетници
Дискусија за проблеми
За политика
За фирми
За создавање на македонија
и за многу други работи за кои не можем да се сетим сега

Не е тоа така треба убаво да се развијат пример ај кажи ми што ќе се развие во темата „За создавање на Македонија“ или пак „Фирми“ кога само 2-3 имаат фирма во Турција и не е пожелно отварање на многу после да ни останат таму .. ама има сигурено 10+ теми кои веќе имам план како да бидат.

Еве неколку мои предлози за теми
1 фирми на ерепублик и бизнис
2 создавање на еМакедонија ( кога ќе се создаде лок и се прави)
3 помош за слаби играчи за велнес,пари и леб
4 еМакедонија закони и предлози на граѓаните ( откако ќе се создаде)
5 проблеми во играта
6 туторијал на македонски и совети за нови играчи
7 дијаспора ( кога ќе се отвори Македонија ќе служи за тоа кој каде е и како е таму,а додека ја нема како е во која земја како не прифаќаат кои се платите,војни)
8 Листа на еМакедонци и нивни достигнувања
9 Политика и политички партии
10 Аукција ( за размена на стоки и продавање работи,пр нудам 6 q1 оружја за 1 голд)
и други не ми текнува

Проблем е што дел од темиве можат да бидат една тема или е глупо да ги има.Мислам дека 1 и 10 во една 2 и 4 евентуално и другите можат да си останат исти.Што значи за почеток 8 теми,па мосле нак си отвараат сигурно на некого ќе му текне нешто.

Ова со подфорумов и не е баш лоша идеја!
Со тоа ќе можеме да регрутираме повеќе кајганџии, Темите ќе станат поинтересни секој ќе може да пишува...
Тие што не играат еРепублик ќе добијат желба да играат...
Со еден збор многу би ни помогнал подфорумот!
На подфорумот Silkroad воопшто не се пишува последниот пост бил пред 8 дена, а во еРепублик темава по 4-5 страни пишуваме дневно ако не и повеќе!
Повердрајв доколку си во можност види таму доколку може, би било супер за еМакедонија!

Имам план како што да бидат темиве деновиве ќе ги разработа и отворам само почекајте малку, ќе бидат се уредно напишани само да ги разработам што како ако сакате секако.

Еве неколку мои предлози за теми
1 фирми на ерепублик и бизнис
2 создавање на еМакедонија ( кога ќе се создаде лок и се прави)
3 помош за слаби играчи за велнес,пари и леб
4 еМакедонија закони и предлози на граѓаните ( откако ќе се создаде)
5 проблеми во играта
6 туторијал на македонски и совети за нови играчи
7 дијаспора ( кога ќе се отвори Македонија ќе служи за тоа кој каде е и како е таму,а додека ја нема како е во која земја како не прифаќаат кои се платите,војни)
8 Листа на еМакедонци и нивни достигнувања
9 Политика и политички партии
10 Аукција ( за размена на стоки и продавање работи,пр нудам 6 q1 оружја за 1 голд)
и други не ми текнува

Проблем е што дел од темиве можат да бидат една тема или е глупо да ги има.Мислам дека 1 и 10 во една 2 и 4 евентуално и другите можат да си останат исти.Што значи за почеток 8 теми,па мосле нак си отвараат сигурно на некого ќе му текне нешто.

И општи муабите околу играта исто како оваа тема.
Или може оваа да се премести таму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom