П
Паган-др
Гостин
Фала.пратено
Во Јава сум. За итни случаи викате одма се селам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала.пратено
Се регистрирав и јас вчера во Јужна Србија сум 3 левел моментално, работам во Наше Дрво и вежбав 2 дена. Кога можам јас да се иселам или да гласам?Вие каде се наоѓате?![]()
ej moze nekoj da mi prati 2 gold da stignem lv.5 mu vracam 3 golda aj ve molim mi trebaat aj pobrzo Help:se_ molam:se_ molam:se_ molam
Алал му вера на оној што ги зема сите оружја 45 наеднаш ги купи којзнае како по 17 цена едно, само да земам компанија за ирон и ќе биде добро ќе имам ќар тогаш и ќе има поголеми плати![]()
A ќе имаш профит така, или пола од продуктивноста ќе даваш на пазар а пола за тебе???
Седи таму до 5-6 левел па и повеќе подобра е економијата моментално, а изборите поминаа сега дури на 5 за претседател ќе бидат, инаку како ти е никот да ве додадам како пријател да ја следам силата и слично упатства да давам на новите играчи.
Браво нови играчи имате по 2 леба за два дена кога ќе ги потрошите пишете ми таму ќе ви пратам уште додека качите 7/8 левел имате бесплатна храна.
Фала. Инаку, се бира националност некаде или само место на живеење?