eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ви требаат карти за селење кажете. Во грција се ефтини многу. Кој сака може да му купам

Алал му вера на оној што ги зема сите оружја 45 наеднаш ги купи којзнае како по 17 цена едно, само да земам компанија за ирон и ќе биде добро ќе имам ќар тогаш и ќе има поголеми плати :)

Се регистрирав и јас вчера во Јужна Србија сум 3 левел моментално, работам во Наше Дрво и вежбав 2 дена. Кога можам јас да се иселам или да гласам?Вие каде се наоѓате?:pipi:

ej moze nekoj da mi prati 2 gold da stignem lv.5 mu vracam 3 golda aj ve molim mi trebaat aj pobrzo Help:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Се регистрирав и јас вчера во Јужна Србија сум 3 левел моментално, работам во Наше Дрво и вежбав 2 дена. Кога можам јас да се иселам или да гласам?Вие каде се наоѓате?:pipi:

Седи таму до 5-6 левел па и повеќе подобра е економијата моментално, а изборите поминаа сега дури на 5 за претседател ќе бидат, инаку како ти е никот да ве додадам како пријател да ја следам силата и слично упатства да давам на новите играчи.

ej moze nekoj da mi prati 2 gold da stignem lv.5 mu vracam 3 golda aj ve molim mi trebaat aj pobrzo Help:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Не ти требаат сега за џабе ќе трошиш 3 злато за ништо, за една недела се качува 6-ти левел и зимаш 5 злато.

Инаку кликнете на линкот и горе на копчето Subscribe да следите новости околу играта и нашите играчи, ќе има секојдневно туторијали за новите играчи и сл.
http://www.erepublik.com/en/newspaper/rainbow-mk-189713/1

Алал му вера на оној што ги зема сите оружја 45 наеднаш ги купи којзнае како по 17 цена едно, само да земам компанија за ирон и ќе биде добро ќе имам ќар тогаш и ќе има поголеми плати :)

A ќе имаш профит така, или пола од продуктивноста ќе даваш на пазар а пола за тебе???

A ќе имаш профит така, или пола од продуктивноста ќе даваш на пазар а пола за тебе???

Да беше така добро ќе беше да зимам за мене оружја, уствари зимам ама 2 на ден колку што ми беше платата, турција нема високо ирон регион и скап е сега секој втор ден давам по 1.5/2 злато и имам ќар 20/25 турски пари ништо повеќе а тоа е малку, ако земам за ирон компанија тогаш ќе биде добро, и реков кој сака нека напушти никого не приморавам али цените на маркетот се многу испот моите што плаќам во Турција ..

Седи таму до 5-6 левел па и повеќе подобра е економијата моментално, а изборите поминаа сега дури на 5 за претседател ќе бидат, инаку како ти е никот да ве додадам како пријател да ја следам силата и слично упатства да давам на новите играчи.

Keti MKD ми е никот. Додај ме ќе ми треба помош.:helou:

Додајте ме и мене :pipi:, никот ми е ист како на форумов.

Браво нови играчи имате по 2 леба за два дена кога ќе ги потрошите пишете ми таму ќе ви пратам уште додека качите 7/8 левел имате бесплатна храна.

Браво нови играчи имате по 2 леба за два дена кога ќе ги потрошите пишете ми таму ќе ви пратам уште додека качите 7/8 левел имате бесплатна храна.

Фала. Инаку, се бира националност некаде или само место на живеење?

Фала. Инаку, се бира националност некаде или само место на живеење?

Место на живеење засега само, би требало за месец најмногу да се воведе и државјанство ама кога ќе биде тоа ќе бидат известени сите, засега пририоритет ни е собирање на играчи за формирање на македонска држава.

Macedonian food се вклучува во акцијата за помагање на новите играчи!
Секој кој е почетник а нема доволно пари за храна, нека ме контактира и јас ќе го снабдам со храна барем за неколку дена!

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1375273

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom