eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Он имаше умрено со еден акаунт.Овој му е друг мислам,со другачји напишани букви,ако погледнеш убаво и ќе видиш смао 54 борби и никакви медаљи.Иди на википеијата за ерепублик и таму има за него биографија.Избран е за 6 најуспешен еАмериканец на светот,ама се повлече кога му здосади играта,али кога ја направија Хрватска се врати и цела Хрватска ја направи он со уште неколку души администрација,војска,болници,сојузи,министерства,партии,анти ТО мерки,некои земији сакаа да направат ТО на Хрватска кога се створи.Затоа ни требаат луѓе конгресмени,бизнисмени војници баш ради тоа бидјеки кога стартува држава ни компаниите не ти ги преселуваат,нит има нешто изгредено,а пола од играчите од ненаправените земји или непријателите планираат ТО.

Тоа е најголемиот проблем, дали сме ние спремни да се одбраниме од ТО.

Тоа е најголемиот проблем, дали сме ние спремни да се одбраниме од ТО.

Сепак јас мислам дека сеуште не сме спремни, многу малку знаеме околу водењето на држава има секакви манипулации гледате Роби Петрич како проба србите да ги направи во зијан со маркетот на пари ама Липец навреме го откри што сака да направи.

Сепак јас мислам дека сеуште не сме спремни, многу малку знаеме околу водењето на држава има секакви манипулации гледате Роби Петрич како проба србите да ги направи во зијан со маркетот на пари ама Липец навреме го откри што сака да направи.

Имаш право, а плус и малце сме, најлошо е што ако пробаат да направат ТО а Турција да не може да ни помогне ОТИДОВМЕ :(:(. По се изгледа дека ке треба да се стрпиме уште, и да учиме од грешките на другите држави.

Едно нубско прашање...

на ден се троши еден велнес така? а колку дава q1=Леб??
пошто денес иам 89велнес, ми треба да иам утре пошто за работа да ми качат плата (нешто ми објаснуваше дарк кинг)...
така да ако се троши 1, и q1=1 велнес, ондак па ке бидам со 89 и ке треба да чекам за задутре...што е мање-више, али да знам..

може некако да влезам во турската армија??

Едно нубско прашање...

на ден се троши еден велнес така? а колку дава q1=Леб??
пошто денес иам 89велнес, ми треба да иам утре пошто за работа да ми качат плата (нешто ми објаснуваше дарк кинг)...
така да ако се троши 1, и q1=1 велнес, ондак па ке бидам со 89 и ке треба да чекам за задутре...што е мање-више, али да знам..

Ако фирмата е q1-трошиш 1 велнес,ако е q2-трошиш 2 велнес и тн.
Плус се троши 1 велнес што тренираш.
Ако јадеш q1 леб ке ти дава 1 велнес дневно,q2 леб-2 велнес и тн.
сеа појасно ли е :)

може некако да влезам во турската армија??

Можеш да влезеш во Лазократите ако сакаш.
Кога има операција некоја,како што беше пред 2 дена во Унгарија даваат карти и оружје.
Кога се борат за туѓа земја се борат со q3 оружја а за Турција се борат со q5 оружја:helou:

ама ова ако кликнам work...ако не кликам не троши ич онака дневно? од само по себе?
македонче93 напиша:
Да,само кога работеш троши.
Ако не кликаш work нема да губеш велнес:helou:
е како ондак јас кога го направив карактерот, немав леб, незапослен, така недела дена, и падна велнсот, ке умрев за малце??

Плус се троши 1 велнес што тренираш.
Ако јадеш q1 леб ке ти дава 1 велнес дневно,q2 леб-2 велнес и тн.
сеа појасно ли е :)

Можеш да влезеш во Лазократите ако сакаш.
Кога има операција некоја,како што беше пред 2 дена во Унгарија даваат карти и оружје.
Кога се борат за туѓа земја се борат со q3 оружја а за Турција се борат со q5 оружја:helou:
Како се влага ??? Шо треба за тамо да не знаеш ?:helou:

Јас сум во Eastern Anatolia Region и наш човек не гледам за гласање, епа сега за кого да гласам, има некој некаква идеа или предлог??????

ама ова ако кликнам work...ако не кликам не троши ич онака дневно? од само по себе?

е како ондак јас кога го направив карактерот, немав леб, незапослен, така недела дена, и падна велнсот, ке умрев за малце??
Ако разбираш англиски еве (ме мрзи сеа да преведам, ако не разбираш малку покасно)
What happens when I have no food in inventory?

If citizen has 0 pieces of food will be deleted X wellness points.
The resulted value can't be less than 0. Here is how X is calculated:
* if the citizen has between or equal with 1 and 10 wellness: X = -1 * if the citizen has between or equal with 11 and 50 wellness: X = -2 * if the citizen has between or equal with 51 and 80 wellness: X = -3 * if the citizen has between or equal with 81 and 100 wellness: X = -4А има ли некој во Eastern anatolia или да гласаме за било кого?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom