eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарем е можно во Турција да нема нитуедна продавница за гифтови :uvo:?

И јас верувам дека ќе ја спасат Централна Грција. Чекаат турците за крај. Како што гледам американците у старт удрија на ѕидот и го намалија за околу 80к а сега турците го враќаат во нормала. Мислам дека на крајот на оваа борба централна грција ќе остане во раците на турција.

Зарем е можно во Турција да нема нитуедна продавница за гифтови :uvo:?

Нема .. ама не е ни потребно ама контактирај го Veles Enterprises има компанија за гифтови .. во компанијата 36 има нека ги стаи на маркет речи му .. оти глеам веќе не ја работи компанијата.

15ти лвл, чин Лиуетенат (поручник)

абе тој медалот шо е,СУПЕР СОЛДИЕР кога го дава??? глеам другиве Лиутенат-и го имаат а ја не...

15ти лвл, чин Лиуетенат (поручник)

абе тој медалот шо е,СУПЕР СОЛДИЕР кога го дава??? глеам другиве Лиутенат-и го имаат а ја не...

Супер Солџер е кога ке дигнеш над 5ти левел на Strength со тренирање во Армијата.

abe mojov gazda mi ja namali platata...od 50 TRY vo 40 TRY..da mu ebam firmata :pos2:

ја како шо видов у турција е мн скап животот...за едно Q2 оружје ти треба третина голд...а за Q3 повеќе од една половина голд...у пм...у америка е многу поефтино бе...:vozbud: незнам дали да останам у турција или да бегам на друго место...

дај кажете држава во која постојано има борби??освен турција???а да има Q5 болница...

Јас сум капетан, нема веќе поручник :)

:pos::pos:

aj cestito druze KAPETANE!!

Da be na pocetokot zemav 55 TRY posle mi namali na 50....sega po edna nedela mi namali na 40:nesum:...a bas vcera fativ LAND SKILL 5...ee ova mi e nagrada od gazdata da mu ebam firmata...da dade gospod da propadne:pos2:

aj cestito druze KAPETANE!!

Da be na pocetokot zemav 55 TRY posle mi namali na 50....sega po edna nedela mi namali na 40:nesum:...a bas vcera fativ LAND SKILL 5...ee ova mi e nagrada od gazdata da mu ebam firmata...da dade gospod da propadne:pos2:

не колни бе!:pos2::pos2:

него,со 3.9 скил у турција, треба да зеам 13тру...а едно Q1 оружје е 20тру...лелелел!!! 9 дена за 1 злато...па у русија зеам две злата за 5 дена...а едно за 3,али има и остаток:vozbud:

ја како шо видов у турција е мн скап животот...за едно Q2 оружје ти треба третина голд...а за Q3 повеќе од една половина голд...у пм...у америка е многу поефтино бе...:vozbud: незнам дали да останам у турција или да бегам на друго место...

После избориве се селам во Романија, Подолија. Добри плати има по 15-20 рон (1 голд=59 рон). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom